Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

LEGO Star Wars III: The Clone Wars

Featured Replies

Opublikowano

6175clone.png

http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/02/08/news-Lego-Star-Wars-III_3A00_-The-Clone-Wars-Announced.aspx

Tak jak w temacie, kolejna gra z serii Lego tym razem bazująca na I sezonie animowanego serialu Star Wars: The Clone Wars (obecnie leci II sezon).

Twórcy zapowiadają nowe tryby walki. Ujrzymy postacie z serialu a także z całej sagi.

Gra wyjdzie jesienią na wszystko co nadaje się do grania ;]. W tym oczywiście i Ps3.

Poprzednie gry Lego SW, to świetne tytuły z dużą dawką humoru. Na to samo liczę i w tym wypadku.

Edytowane przez SłupekPL

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowy trailer   http://www.youtube.com/watch?v=pE07KXMOX4c&feature=player_embedded

Opublikowano

ciekawe tylko czy fabuła będzie parodię serialu, gry czy wszystkiego po trochu (a morze nawet dostaniemy całkiem nową historię?)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/06/17/lego-star-wars-iii-the-clone-wars-is-as-goofy-as-expected.aspx

Nie tylko GI ale już na paru innych serwisach czytałem wrażenia z E3. I podobno zapowiada się najlepsza gra jeżeli chodzi o Legusie ;]

Zresztą już ostatni trailer zapowiada dobrą Lego grę.

Ja co prawda nie mam porównania do innych gier Lego. Bo tylko grałem te z serii SW. The Complete Saga i The Original Trilogy jeszcze na Ps2.

I grało mi się b. dobrze. Humor, humor i jeszcze raz humor. Ciekawy, zróżnicowany gameplay i masa rzeczy do roboty na 100 %.

Więc z miła chęcią obadam TCW.

Edytowane przez SłupekPL

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli ta gierka zbliży się przynajmniej poziomem do Lego:Indiana Jones 2( którego splatynowałem) to łykam z miejsca.

Tak jak piszesz Słupczasty, w grach z serii Lego jest masa rzeczy do roboty, żeby dobić do 100%. Czasami trzeba bardzo dogłębnie przeczesać teren, aby wszystko w danej planszy znaleźć. Do tego dochodzi jeszcze świetny co-op i masa humoru :thumbsup:

Opublikowano
  • Autor

No z tego co piszą to te Legusie zapowiadają się konkretnie dużo zmian, dużo nowości i podobno kapitalnie oddają klimat serialu.

Więcej mi nie potrzeba ;].

PS. "Zaraz" rusza III sezon TCW.

Edytowane przez SłupekPL

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam wolę normalną konwencje w uniwersum SW, a nie jakąś strategie ;]

Edytowane przez sprite

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To trzeba będzie sprawdzić, choć chyba jako fan uniwersum SW i AFOL nie zawiodę i na pewno w okolicach wakacji zakupię.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...