TwardkiSlovian 1 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Bioshock 2. Dobrze zoptymalizowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Mi się zdarzają zachiachy co uważam za śmiech na sali [w sumie nie pamiętam w jakim momencie, ale 2-3 już miałem]. Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 (edytowane) Bioshock 2. Dobrze zoptymalizowana ? Nienajgorzej, na e2140 @ 3.2 gHz + R4770 + 2GB (niby zalecane 3GB, ale ja nie odczuwam żadnych przycinek z powodu braku tego 1GB) ram pływa na max i jakimiś cieniami z DX 10 włączonymi na 1280x1024 i pewnie na wyższych również. Aż dziwne, że Stonie z lepszym kompem się zdarzyły te ścinki, ale takie uroki PC gamingu. Byś na steamie odpisał. ;] Edytowane 12 Lutego 2010 przez LegionPolski Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Bioshock 2. Dobrze zoptymalizowana ? Nienajgorzej, na e2140 @ 3.2 gHz + R4770 + 2GB (niby zalecane 3GB, ale ja nie odczuwam żadnych przycinek z powodu braku tego 1GB) ram pływa na max i jakimiś cieniami z DX 10 włączonymi na 1280x1024 i pewnie na wyższych również. Aż dziwne, że Stonie z lepszym kompem się zdarzyły te ścinki, ale takie uroki PC gamingu. Byś na steamie odpisał. ;] Gram w 1680x1050 max all , być może dlatego. Ogólnie jest non-stop 61fps ale zdarzyły się te ścinki. Nie wiem dlaczego. jak na stimie? W tym tygsie nie było mnie wśród żywych, wybacz. BTW, zakładam topic o BS2 i tam to przeniosę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Wiadomo, 1 miała klimat. 2 też go ma! [tadam]. Szczerze to nie wiem co tutaj napisać, bo gra daje radę. Od strony technicznej nie zmieniono zbyt wiele [paściarskie tekstury na niektórych powierzchniach] ale nie było czego zmieniać, bo gierka wygląda naprawdę ładnie. Później pewnie coś dopiszę/wrzucę parę screenów. Cytuj Odnośnik do komentarza
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 A jak atmosfera i fabula ? Ja sie wacham pomiedzy AvP a Bioshockiem 2 z przewaga dla tego pierwszego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Atmosfera..hmm, IMHO opieka na siostrzyczką nie jest jakoś bardzo rozbudowana, rzekłbym schematyczna. Ale dzieciaczek sam w sobie ma swój urok Rozbroiło mnie 1 wejście do szybu wentylacynego [konkretnie rysuneczki ] Fabuła jest prowadzona tak jak w BS1 , idziesz przed siebie i odsłu(pipi)esz nagrania z dyktafonów. Ma to swój urok [bo na ogół nagranie ma coś wspólnego z zastaną scenką pośmiertną ] ale czegoś brakuje. Pierdo.lnięcia? Może będzie później. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 (edytowane) Atmosfera..hmm, IMHO opieka na siostrzyczką nie jest jakoś bardzo rozbudowana, rzekłbym schematyczna. Ale dzieciaczek sam w sobie ma swój urok Rozbroiło mnie 1 wejście do szybu wentylacynego [konkretnie rysuneczki ] Fabuła jest prowadzona tak jak w BS1 , idziesz przed siebie i odsłu(pipi)esz nagrania z dyktafonów. Ma to swój urok [bo na ogół nagranie ma coś wspólnego z zastaną scenką pośmiertną ] ale czegoś brakuje. Pierdo.lnięcia? Może będzie później. Nie wiem co uważasz za pierdo.lnięcie, ale końcówka IMO zasadza solidnego kopa w twarz zarówno jeżeli chodzi o napotykane motywy, jaki i czysty gameplay Ja już lecę na kolejne zakończenie, i za drugim razem gra bawi równie dobrze (sam się dziwie, z jedynką było podobnie...). Troszkę tylko przegięli z poziomem trudności, ale przynajmniej jest wyzwanie. Szkoda że multi tak bardzo ssie Edytowane 12 Lutego 2010 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Kupilem dzisiaj Bio 2 zamiast AvP bo lipne oceny dostaje na gamerankings. Poki co szalu nie ma i mam uczucie , ze gram w odgrzewanego kotleta. Rivet gun = pistolet, minigun= tommygun. Plazmidy te same poki co. Tak samo z zagadkami. Milo sie gra ale jestem zawiedziony na ten moment. Bioshock 1.5 bardziej niz 2. Big Sister nawet mnie nie drasnela btw Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Zagra ktoś w multi żeby porobić acziwy? Wiem że lame, ale kur.wa, krew mnie zalewa jak mi zrywa połączenie, laguje, wyrzuca z lobby, przerywa grę... chu.j może człowieka strzelić... Cytuj Odnośnik do komentarza
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 (edytowane) Chetnie zagram jak skoncze watek glowny Wlasnie skonczylem. Bardzo dobra i wciagajaca gra. Chociaz odgrzewana bez odmrozenia jej wpierw. Nie bylo zadnego bossa na koncu i gra jest za prosta Edytowane 22 Lutego 2010 przez TwardkiSlovian Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Przeszedłem grę na poziomie trudny, który wcale nie był trudny. Ta gra w tytule ma liczbę 2 - chodzi o ilość zmian w stosunku do pierwszej części. Szczerze mówiąc trochę się zawiodłem. Gameplay jest niemal identyczny jak w 1, nie czuć siły big daddy'ego. Plasmidy i toniki bardzo zbliżone, bronie tylko zmieniły wygląd. Na szczęście fabuła i audiologi tworzą dobrą atmosferę. Spodziewałem się więcej, dostałem BioShock 1,5 co nie zmienia faktu, że grało się przyjemnie. Ode mnie 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi