Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Witam jako że niema tego tematu to go zakładam. Szukamy chętnych do gry w klanie żeby siać rozpierduche na całego gramy VALOREM. Jak ktos chętny słać do mnie info. Mój id. artas25porky.

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja takze jestem bardzo chetny do gry : ).

moj tag : AngryParamedicPL, posiadam headset.

w razie czego bede jutro w domu to moge pododawac chetnych i tez prosze o dodanie.

pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli ktoś gra S.V.E.R.-em i chce grac z nami to niech pisze na PSN do mnie to mu podam kiedy gramy ;)

Edytowane przez evelan

Opublikowano

Mam pytanie w tym tygodniu powinnem mieć mag i co jest z tym SVER że wszyscy chcą tym grać?? Przecież najważniejsze są umiejętności a nie lepsze wyposażenie. Oczywiście jak gierka do mnie przyjdzie to z chęcią zagram w ciekawym POLSKIM zespole lecz odraza mówię nie mam dużo czasu na granie:(

Opublikowano

Mam pytanie w tym tygodniu powinnem mieć mag i co jest z tym SVER że wszyscy chcą tym grać?? Przecież najważniejsze są umiejętności a nie lepsze wyposażenie. Oczywiście jak gierka do mnie przyjdzie to z chęcią zagram w ciekawym POLSKIM zespole lecz odraza mówię nie mam dużo czasu na granie:(

Od kiedy SVER ma lepsze wyposażenie ? w tej grze 90% sukcesu zależy od ludzie z którymi/przeciw którym grasz a nie od broni /map ...

Edytowane przez TaKeShiX

Opublikowano

A ja zaliczyłem już Raven i Valor i jestem wreszcie znów w SVER :D. Tak więc jak by ktoś chciał pograć pisać na PSN :)

Opublikowano

A w której frakcji grasz?

Ja obecnie gram w Raven, ale tylko i wyłącznie dla pucharku - hejtuję tę frakcję :blush: Mam u nich 55 level, więc wkrótce przenoszę się do Valor, a po vetku u nich wracam do ukochanego i jedynego słusznego SVER :) Jak ktoś obecnie również kończy żałosny Raven, a potem chce pograć w Valor, to zapraszam na psnid: juve26_rox 

Edytowane przez bountyhunter

• 5 tygodni później...
Opublikowano

wszyscy chętni dobrze grający nie narzekający na byle duperele zapraszam do siebie na MAGa

id BednarPL oczywiście RAVEN

BednarPL.png

Opublikowano

Są jakieś problemy z serwerami?

DZiś nie mogę się połączyć z grą, mam tylko tapetkę na starcie.

Opublikowano

Są jakieś problemy z serwerami?

DZiś nie mogę się połączyć z grą, mam tylko tapetkę na starcie.

Wczoraj była 3 godzinna konserwacja serwerów.

Za to dzisiaj do 22 do 24 będzie można się natknąć w grze na developerów(oznaczeni jako klan ZIP ) ;)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Odswieżam temat z okazji mozliwości składek na gre ( więcej ludzi kupi). Zapraszam do wspólnej zabawy. Osobiscie gram teraz Valor. Moje id: roz_pierdalacz :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie gra ktoś w to nadal? Ostatnio się na nowo wkręciłem po tym jak BC2 zaczęło sobie robić jaja ze statami. Id w podpisie, Raven.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja gram caly czas staram sie obic na DLC ale ciezko zlapac ludzi, co do eqp to niewiem jak sie ma sprawa z VLR i REV ale karabin swer daje rade 45 pestek + potrojny pancerz i kosa w lapie naprawde daja rade

• 1 rok później...
Opublikowano

Odkopuje temat :) Takie pytanie do osób posiadających swoją kopie z grą, a mianowicie... ktoś w to jeszcze gra, czy serwery świecą pustkami? :P

Edytowane przez C-Boy

• 3 tygodnie później...