artas25 4 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Witam jako że niema tego tematu to go zakładam. Szukamy chętnych do gry w klanie żeby siać rozpierduche na całego gramy VALOREM. Jak ktos chętny słać do mnie info. Mój id. artas25porky. Quote
AngryParamedic 0 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ja takze jestem bardzo chetny do gry : ). moj tag : AngryParamedicPL, posiadam headset. w razie czego bede jutro w domu to moge pododawac chetnych i tez prosze o dodanie. pozdrawiam Quote
evelan 0 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 (edited) Jeśli ktoś gra S.V.E.R.-em i chce grac z nami to niech pisze na PSN do mnie to mu podam kiedy gramy Edited March 23, 2010 by evelan Quote
wirusek 1 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Mam pytanie w tym tygodniu powinnem mieć mag i co jest z tym SVER że wszyscy chcą tym grać?? Przecież najważniejsze są umiejętności a nie lepsze wyposażenie. Oczywiście jak gierka do mnie przyjdzie to z chęcią zagram w ciekawym POLSKIM zespole lecz odraza mówię nie mam dużo czasu na granie:( Quote
TakeshiX 50 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 (edited) Mam pytanie w tym tygodniu powinnem mieć mag i co jest z tym SVER że wszyscy chcą tym grać?? Przecież najważniejsze są umiejętności a nie lepsze wyposażenie. Oczywiście jak gierka do mnie przyjdzie to z chęcią zagram w ciekawym POLSKIM zespole lecz odraza mówię nie mam dużo czasu na granie:( Od kiedy SVER ma lepsze wyposażenie ? w tej grze 90% sukcesu zależy od ludzie z którymi/przeciw którym grasz a nie od broni /map ... Edited March 29, 2010 by TaKeShiX Quote
Guardian19 0 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 A ja zaliczyłem już Raven i Valor i jestem wreszcie znów w SVER . Tak więc jak by ktoś chciał pograć pisać na PSN Quote
wirusek 1 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 koledzy pisze do was w sprawie meczyku a wy nic Quote
bountyhunter 94 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 (edited) A w której frakcji grasz? Ja obecnie gram w Raven, ale tylko i wyłącznie dla pucharku - hejtuję tę frakcję Mam u nich 55 level, więc wkrótce przenoszę się do Valor, a po vetku u nich wracam do ukochanego i jedynego słusznego SVER Jak ktoś obecnie również kończy żałosny Raven, a potem chce pograć w Valor, to zapraszam na psnid: juve26_rox Edited April 4, 2010 by bountyhunter Quote
BednarPL 0 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 wszyscy chętni dobrze grający nie narzekający na byle duperele zapraszam do siebie na MAGa id BednarPL oczywiście RAVEN Quote
Guest RejdenForce Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Są jakieś problemy z serwerami? DZiś nie mogę się połączyć z grą, mam tylko tapetkę na starcie. Quote
Exus1pl 7 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Są jakieś problemy z serwerami? DZiś nie mogę się połączyć z grą, mam tylko tapetkę na starcie. Wczoraj była 3 godzinna konserwacja serwerów. Za to dzisiaj do 22 do 24 będzie można się natknąć w grze na developerów(oznaczeni jako klan ZIP ) Quote
slonik 1 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Odswieżam temat z okazji mozliwości składek na gre ( więcej ludzi kupi). Zapraszam do wspólnej zabawy. Osobiscie gram teraz Valor. Moje id: roz_pierdalacz Quote
dżar 166 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Panowie gra ktoś w to nadal? Ostatnio się na nowo wkręciłem po tym jak BC2 zaczęło sobie robić jaja ze statami. Id w podpisie, Raven. Quote
CalopS 2 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ja gram caly czas staram sie obic na DLC ale ciezko zlapac ludzi, co do eqp to niewiem jak sie ma sprawa z VLR i REV ale karabin swer daje rade 45 pestek + potrojny pancerz i kosa w lapie naprawde daja rade Quote
C-Boy 52 Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 (edited) Odkopuje temat Takie pytanie do osób posiadających swoją kopie z grą, a mianowicie... ktoś w to jeszcze gra, czy serwery świecą pustkami? Edited April 6, 2012 by C-Boy Quote
Recommended Posts