Jump to content

MAG

artas25

Recommended Posts

Posted

Witam jako że niema tego tematu to go zakładam. Szukamy chętnych do gry w klanie żeby siać rozpierduche na całego gramy VALOREM. Jak ktos chętny słać do mnie info. Mój id. artas25porky.

• Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Mam pytanie w tym tygodniu powinnem mieć mag i co jest z tym SVER że wszyscy chcą tym grać?? Przecież najważniejsze są umiejętności a nie lepsze wyposażenie. Oczywiście jak gierka do mnie przyjdzie to z chęcią zagram w ciekawym POLSKIM zespole lecz odraza mówię nie mam dużo czasu na granie:(

Posted (edited)

Mam pytanie w tym tygodniu powinnem mieć mag i co jest z tym SVER że wszyscy chcą tym grać?? Przecież najważniejsze są umiejętności a nie lepsze wyposażenie. Oczywiście jak gierka do mnie przyjdzie to z chęcią zagram w ciekawym POLSKIM zespole lecz odraza mówię nie mam dużo czasu na granie:(

Od kiedy SVER ma lepsze wyposażenie ? w tej grze 90% sukcesu zależy od ludzie z którymi/przeciw którym grasz a nie od broni /map ...

Edited by TaKeShiX
Posted (edited)

A w której frakcji grasz?

Ja obecnie gram w Raven, ale tylko i wyłącznie dla pucharku - hejtuję tę frakcję :blush: Mam u nich 55 level, więc wkrótce przenoszę się do Valor, a po vetku u nich wracam do ukochanego i jedynego słusznego SVER :) Jak ktoś obecnie również kończy żałosny Raven, a potem chce pograć w Valor, to zapraszam na psnid: juve26_rox 

Edited by bountyhunter
  • 5 weeks later...
Guest RejdenForce
Posted

Są jakieś problemy z serwerami?

DZiś nie mogę się połączyć z grą, mam tylko tapetkę na starcie.

Posted

Są jakieś problemy z serwerami?

DZiś nie mogę się połączyć z grą, mam tylko tapetkę na starcie.

Wczoraj była 3 godzinna konserwacja serwerów.

Za to dzisiaj do 22 do 24 będzie można się natknąć w grze na developerów(oznaczeni jako klan ZIP ) ;)

• 7 months later...
Posted

Odswieżam temat z okazji mozliwości składek na gre ( więcej ludzi kupi). Zapraszam do wspólnej zabawy. Osobiscie gram teraz Valor. Moje id: roz_pierdalacz :)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Ja gram caly czas staram sie obic na DLC ale ciezko zlapac ludzi, co do eqp to niewiem jak sie ma sprawa z VLR i REV ale karabin swer daje rade 45 pestek + potrojny pancerz i kosa w lapie naprawde daja rade

• 1 year later...
Posted (edited)

Odkopuje temat :) Takie pytanie do osób posiadających swoją kopie z grą, a mianowicie... ktoś w to jeszcze gra, czy serwery świecą pustkami? :P

Edited by C-Boy
  • 3 weeks later...