February 26, 201015 yr No to sprawa jest prosta, piszecie wszystko na temat tej przegenialnej platformówki
February 26, 201015 yr O_o http://www.psxextreme.info/topic/27594-conker-live-reloaded/ po co zakladasz temat skoro nie masz nic do powiedzenia?
February 26, 201015 yr To mnie zawsze rozwala, to chyba jedyna gra gdzie walczy się z wielkim g.ównem śpiewającym operowo. Gra, która wyszła na N64 chyba tylko dlatego, że już konsola dogorywała ;p To nie jest pro-rodzinne. Live and Reload pokazał, że to też była dosyć niedoceniona gra i że warto ją zremake'ować. Ogółem Conker kopie kulki.
February 27, 201015 yr Author To mnie zawsze rozwala, to chyba jedyna gra gdzie walczy się z wielkim g.ównem śpiewającym operowo. Gra, która wyszła na N64 chyba tylko dlatego, że już konsola dogorywała ;p To nie jest pro-rodzinne. Live and Reload pokazał, że to też była dosyć niedoceniona gra i że warto ją zremake'ować. Ogółem Conker kopie kulki. Dzięki za filmik. Ciekawe jest to że w wersji na N64 nic się nie stało bo wpadnięciu do błota a w Live and Reloaded ginąłeś na miejscu
February 27, 201015 yr Author O_o http://www.psxextrem...-live-reloaded/ po co zakladasz temat skoro nie masz nic do powiedzenia? Sorry, nie zauważyłem tego tematu o LaR Poza tym może ty napisz co myśli o Conkerze bo ja już napisałem: wszystko na temat tej przegenialnej platformówki
December 17, 201411 yr Świat i historia jest są przezabawne, ale gameplay od momentu kiedy wchodzi strzelanie jest bardzo słaby IMO. Mówię na świeżo, przed chwilą męczyłem się z końcówką It's War: dawno już nie miałem ochoty wyrzucić pada przez okno. Gra nie jest trudna z powodu wymagań co do umiejętności gracza tylko z powodu kiepskiego sterowania i pracy kamery. Wszystko tyczy się wersji z N64, domyślam się, że pewnie w L&R zaadresowali te problemy. Edited December 18, 201411 yr by chmurqab