March 2, 201015 yr Dragon Age:Origins to świetny cRPG który został wydany mniej więcej na gwiazdkę przez Bioware, firme znaną dziś z takich erpegów jak Mass Effect, Ster Wars: Knighst of the Old Republic, czy Jade Empire. Nie wiem czy wiecie, ale to studio w 2002 roku było zamieszane w produkcje Neverwinter Nights na PC. Ta produkcja była z dzisiejszego punktu widzenia dość sztampowa: smoki, księżniczki i miecze, a to wszystko w mechanice Dangoans and Dragons. W przypadku Dragon Age Bioware wraca do korzeni: smoki, średniowiecze, księżniczki i rzucanie zaklęć, a w doatku kierowanie całą drużyną na modłe Baldur s Gate. Poza tym studio wzbogadza klasyczną formułe o dialogi i i inne smaczki rodem z swoich niedawnych dzieł. Nie wiem jak według was, ale według mnie rezultat jest świetny.
April 27, 201312 yr super gra, dzisiaj skończyłem i daje radę. Gra, mimo zamknętych hubów jest w miarę otwarta, a lokacji jest sporo. Szkoda trochę, że większość gry to monotonne walki, ale reszta jest miodna. @ down - proszę. Edited April 27, 201312 yr by c0r