Jump to content

MLB 10: The Show

Recommended Posts

Posted

Witam!!

Czy jest na forum osoba, która grała w poprzednią część, ewentualnie ma zagrać w jej nową odsłonę?? Już wersja 09, była dosyć wysoko oceniana, natomiast pierwsza recenzja wersji 10 - Game Informer 9.5/10, czyli tyle co nowy Battlefield 2

• Downvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Witam!!

Czy jest na forum osoba, która grała w poprzednią część, ewentualnie ma zagrać w jej nową odsłonę?? Już wersja 09, była dosyć wysoko oceniana, natomiast pierwsza recenzja wersji 10 - Game Informer 9.5/10, czyli tyle co nowy Battlefield 2

ja już zamówiłem the show 10 przez allegro

• 6 months later...
  • 6 months later...
  • 3 years later...
Posted (edited)

Nie założyłem nowego tematu, bo widzę nikłe zainteresowanie tą serią. Jednakże MLB 14 The Show kusi mnie. Dzisiaj jest premiera gry w Europie i cena miło mnie zaskoczyła. Obstawiałem 299zł jak za NBA 2k14 a tu się okazuje, że w polskim sklepie SEN nawet dwóch stówek nie kosztuje. Zagrałbym w sportowy tytuł. Fify nie tknę, PESa nie ma, do NFLa nie mogę się przekonać (głównie przez EA) a na kosza jest za późno (za niecałe 5 miechów wychodzi NBA 2k15, który na bank kupię). Także teraz MLB mogłoby być fajne, tym bardziej, że metacritic pokazuje 83/100 (i co ważne, sami gracze ocenili średnio 8/10). Kupił już ktoś ten tytuł na PS4? Zawsze raźniej z kimś pograć.

Edited by Guest