March 12, 201015 yr Czy znajdzie się na forum jakiś fan tej że serii jak i samego sportu . Wiem ze dla wielu w naszym kraju ten sport to czarna magia ,ale to tylko tak strasznie wygląda bo tak naprawdę to bardzo prosta ,efektowna gra zespołowa. Jak by był ktoś chętny do pogrania w NFL MAdden 10 to zapraszam
March 12, 201015 yr Ja mam na ps2 i nie umiem w to grać Jakby mi ktoś łopatologicznie wytłumaczył to byłabym wdzięczna
March 12, 201015 yr Ja jestem wielkim fanem football`u jak dla mnie nie ma lepszego sportu A co do maddena to wkrótce się zaopatruję w Maddena 10 na PS3 także też jestem chętny do multi
September 13, 201015 yr http://www.joystiq.com/2010/09/12/ea-launches-madden-nfl-11-week-one-roster-update/
January 8, 201214 yr Gra ktos w 12 ? Wiem ze kosmos i w ogole ale bez kitu to chyba najlepiej odzwierciedlona gra sportowa
September 24, 201510 yr @UkyoCałkiem nieźle.Dziś odkryłem, że polska stacja nadaje NFL (Eleven Sports), w dodatku na żywo. Nie powiem niezła niespodzianka. Kontrakt mają na 3 sezony. Dziś w nocy będzie transmitowany pojedynek Giants i Redskinsów.