Gryzek 5 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witam wszystkich chciałbym prosić o pomoc . Od 2 ( dwóch ) dni prześladuj mnie pewien problem z usługą Xbox Live . Gdy się zaloguję to za chwilę konsola mnie wywala i jestem offline i tak w kółko . Mam XBL jeszcze Gold na trzy bite miesiące grania . Gdy w np. w Forza Motorsport 2 wchodzę do domu aukcyjnego to napisało mi komunikat : Usługa Xbox Live jest tymczasowo niedostępna lub twój Tag Gracza ( Gamer Tag ) został zablokowany . Pojawił się później też taki oto kod stanu : 8007065b . Proszę o pomoc , ponieważ chciałbym sobie pograć . Dziękuję z góry za pomoc . Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Mnie wczoraj caly czas wywalalo jak chcialem sobie w pesa pograc Odnośnik do komentarza
Gryzek 5 Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 (edytowane) Przeciążenie ? Hmm... ALe przez cały Weekend ? Zobaczę jutro , może w poniedziałek będzie mniej ludu . Tylko , że mnie wywala całkowicie nawet w menu konsoli nie tylko z gier Edytowane 21 Marca 2010 przez Gryzek Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 mnie tez wywalalo nawet w dashu, dzis nie probowalem jeszcze. Odnośnik do komentarza
Gryzek 5 Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 (edytowane) No jutro się zobaczy . A teraz spać Może trochę jestem przewrażliwiony , bo xbox live dopiero co zakupiłem i nie miałem jeszcze podobnych przygód . Edytowane 21 Marca 2010 przez Gryzek Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 heh... dziwicie sie ze live nie dziala? ostatnie akcje z trialami 1mies/48godz i serwery padaja 1 Odnośnik do komentarza
Dark Star 1 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Gram cały czas na Livie i nie mam żadnego z waszych problemów ale może to być kwestja łoncza i ustawień. I jedna ważna rzecz nie włanczać żadnych Torrentów ani Emula lub podobnych programów bo w tedy granie na łivie to tragedia. Odnośnik do komentarza
lodziarz 0 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Witam mam mały problem gdy podłączam kąsole do live po 2 sekundach kąsola mi się zawiesza jak odłącze live problem ten nie występuje o co chodzi? Odnośnik do komentarza
gomis 1 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 nie wiem o co chodzi może masz zepsutą kąsole jak ty to mówisz Odnośnik do komentarza
MakaPL 31 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Nie wiedzialem do jakiego tematu sie z tym zglosic, wiec prosze o pomoc: Mam problem w kilkoma grami. Mianowicie: Lumines Live!, Castlevania, Halo3. - Lumines Live! - nie moge grac offline. Kiedy proboje wlaczyc gre pojawia sie komunikat o zalogowanie sie do Xbox Live. Jesli akurat nie moge sie podlaczyc to poprostu nie moge dalej grac i zostaje wyrzucony do ekranu tytulowego. Jak jestem zalogowany w XBL nie ma problemu. - Castlevania: SOTN - nie moge grac offline. Gra chodzi normalnie, ale kiedy proboje zapisac gre w odpowiednich puntkach dostaje komunikat (cytuje z pamieci) "Game couldn't write into Your gamer profile". Jesli jestem zalogowany mam wszystkie save'y ktore mialem wczesniej i moge save'owac. - Halo 3 - nie zapisuje mi stanu gry offline. Wystarczy, ze wyjde do dasha i wlacze ponownie gre i startuje na czysto. Mam odblokowane czesci zbroi, ale progress w grze jest zawsze na pierwszym poziomie. Jak podlacze sie online to wracaja mi wszystkie zapisane gry. Jak widzicie nie jest to problem z jedna, a z trzema grami. Inne gry dzialaja normalnie. Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 lumines i castelvania - te gry kupiłeś na aktualnej konsoli ? bo jak nie to pewnie trzeba zrobić transfer licencji. Z halo chyba tak jest, też miałem problem kiedyś offline Odnośnik do komentarza
MakaPL 31 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Z tego co sie orientuje to Halo jest przywiazane do profilu i juz jest dupa blada teraz. Co do Lumines - gra kupilem na tej samej konsoli na starym koncie. To samo Castlevania, choc te kupilem tez ponownie na nowym. Niestety dalej lipa. Co o tym myslisz, Big? Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 http://www.xbox.com/en-us/support/systemuse/xbox360/licensemigration/ zrób transfer licencji na tym koncie gdzie kupiłeś gry lub wywal je (może nawet savey) i ściągnij ponownie z historii pobrań plików w konsoli. Odnośnik do komentarza
MakaPL 31 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Nic nie dalo (pipi) mac. Czy cos na tej (pipi)ej konsoli bedzie bez problemu kiedys? Dziekuje jednak uprzejmie za pomoc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi