Opublikowano 30 października 201113 l siemanko, gra ktoś jeszcze w BC2, mimo że BF3 już zamiata, jak gracie to dajcie znać mój gt : SIR PATRYK, ja gram sporo i złapałem dużą zajawke, wiec zapraszam do wspólnego szarpania
Opublikowano 7 listopada 201113 l Czy tylko mi nie znajduje żadnych serwerów do BF2 od czasu premiery BF3? To jakiś sabotaż ze strony DICE czy co? Podstawowe tryby, rzeźnia, Vietnam... wszystko puste. WTF?
Opublikowano 8 listopada 201113 l I nawet nikt nie odpowiada. Wszyscy poszli grać w BF3?? to chyba najszybszy zgon gry po wydaniu kontynuacji w historii
Opublikowano 11 listopada 201113 l Niestety, mam ten sam problem, znajduje tylko kilku graczy. Ostatnio grałem tak, że w mojej drużynie, włącznie ze mną były 2 osoby, a w przeciwnej... nie było nikogo (sic!). Ludzie mówią, że to COD zdycha po 1 roku, ale jakoś w cod 4 do tej pory są pełne serwery.
Opublikowano 20 sierpnia 201212 l Graja jeszcze ludzie w BC2, czy juz kazdy gra w BF3? Edytowane 20 sierpnia 201212 l przez Qvstra
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l Grałem 2 tygodnie temu i spokojnia można było znależć kogoś do gry,
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l A jak jest z Vietnamem, bo to na niego mam ostatnio mega ochote, a wydanie 1200MSP i nie znalezienie nikogo do gry byloby smutne.
Opublikowano 26 grudnia 201212 l Gdyby ktos chcial pograc, to dodawac do znajomych - QvstraPL Edytowane 26 grudnia 201212 l przez Qvstra
Opublikowano 28 grudnia 201212 l A jak jest z Vietnamem, bo to na niego mam ostatnio mega ochote, a wydanie 1200MSP i nie znalezienie nikogo do gry byloby smutne. Poprawcie mnie jeżeli się mylę, ale Vietnam opustoszał prawie kompletnie.
Opublikowano 9 sierpnia 201311 l Kupilem Vietnama i wieczorem/ do poludnia mozna znalezc bez problemu prawie pelna mape. O podstawce nawet nie wspominam, bo przez caly czas ludzie graja.