Opublikowano 3 lipca 201014 l Od około 6 miesięcy mam drobny problem z PS3. Chodzi mianowicie o to, że podczas grania czy oglądania filmów z głośników telewizora dobiega irytujące buczenie. Mój tv to stary kineskopowiec Philips o lekko wysłużonym eurozłączu, ale ogólnie daje radę Dodam, że to raczej nie wina kabla, bo podłączając PS2 za jego pomocą wszystko jest ok Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc
Opublikowano 5 lipca 201014 l Skoro PS2 działa mu dobrze, to może jednak nie wina eurozłącza? Podłączasz PS2 i jest ok Podłączasz PS3 i buczy. Podłączasz tym samym kablem? [nie znam się na kĄsolach] Próbowałeś innego kabla? [z PS3] Próbowałeś innego TV? [z PS3] grigori, damn, właśnie chciałem przenieść do działu HD :F Ale niech sobie tu zgnije
Opublikowano 6 lipca 201014 l Jakbym chciał być wredny, to bym powiedział "mózg sobie zareklamuj". Najpierw to się próbuje podłączyć konsole do innego tv, żeby zobaczyć, czy to jej/kabla wina. Jak nadal buczy, to wymieniamy kabel. W między czasie kombinujemy z ustawieniami dźwięku w konsoli, ale wspominanie o tym jest bez sensu, bo każdy myślący człowiek powinien sam na to wpaść. Jak wyeliminujemy wszystkie inne możliwości, to dopiero zwalamy winę na konsole. pozdro ;]
Opublikowano 6 lipca 201014 l To odgłos ssania przez PS3 mocy z kosmosu Więc to jak najbardziej normalne i nie ma się czym przejmowac Edytowane 6 lipca 201014 l przez Albert Wesker
Opublikowano 6 lipca 201014 l To odgłos ssania przez PS3 mocy z kosmosu Więc to jak najbardziej normalne i nie ma się czym przejmowac