Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Animacja skoku w nadprzestrzeń poszukiwana :D

Featured Replies

Opublikowano

Potrzebny mi jest filmik prezentujący migające gwiazdy a następnie wejście w prędkość światła (charakterystycznie "wydłużanie się" gwiazd) taki jak w gwiezdnych wojnach. Bez żadnych elementów typu kokpit statku, czy dodatkowe obiekty na ekranie. Najwspanialej by było, gdyby było to w stylu 8 bitowym. Może zetknął się ktoś z czymś takim? Potrzebuję kilka sekund takiej animacji do wykorzystania w videorecenzjach (oceniaczka lecąca z głębin kosmosu :P) a udzielił mi się pomysł po zobaczeniu tabeli wyników z No More Hereos. Będę wdzięczny za wszelkie linki. Szukałem już w necie, ale jedyny który się nadawał znalazłem na Youtube i miał wielki znak wodny bo to twór pochodzący z jakiegoś drogiego programu dla filmowców.

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Znalazłem ten filmik podczas poszukiwań na YT i problem w tym, że gwiazd na początku nie ma, no i ta gitara elektryczna lecąca pod koniec troszkę dziwnie tam wygląda :D Sorry, że to wygląda jakbym wybrzydzał, ale zadziwiło mnie, że z pozoru tak prostą i wydawałoby się, że popularną animację ciężko znaleźć w necie. Myślałem, nad wyciągnięciem tego z którejś części Xwinga na PC ale nie mam pojęcia czy da się to odpalić bez joysticka, na Windows 7 i jeszcze wyłączyć widok kokpitu :P

Opublikowano

Nie umiesz zedytować pliku/zapętlić go sobie zanim pojawi się gitara? ;)

Szczerze, to nie chce mi się szukać. Sprawdź w różnych demkach scenowych itp.

No i google: "warp speed", "hyperspeed" itp hasła.