Skocz do zawartości

Xbox a plazma 50"

Featured Replies

Opublikowano

Siemanko ;)

Jaki kabel trzeba posiadac zeby gry z x-kloca byly w wysokiej rozdziałce na plazmie 50 cali ?

Jesli ktos chce odpisac w stylu "google nie gryzie" albo "to juz bylo" to niech sobie podaruje ;]

Pozdro ;)

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 25,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Xbox pierwszy nie ma HDMI . Można spróbować component albo RGB. Mało która gra wspiera HD więc granie na plazmie nie ma większego sensu.

• Ja niestety miałem starego xboxa, ale na szczęście miałem TV LCD z wejsciem VGA. także jak ma ta plazma takie wejście, tu kup owy kabelek VGA.

Opublikowano

hdmi...?

Opublikowano

Xbox pierwszy nie ma HDMI ;). Można spróbować component albo RGB. Mało która gra wspiera HD więc granie na plazmie nie ma większego sensu.

Opublikowano

Ja niestety miałem starego xboxa, ale na szczęście miałem TV LCD z wejsciem VGA. także jak ma ta plazma takie wejście, tu kup owy kabelek VGA.

Opublikowano
  • Autor

aha. no myslalem ze takie Ninja Gaiden albo Forza to w HD by było bajka no ale coz... ale dzieki za info ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Halo 2 pracuje w 480p. Wiem bo sam gram na swojej plazmie 42 na klocu przez Component'a i obraz jest o WIELE lepszy niż przez zwykły kabel, praktycznie każda gra wykorzystuje 480p i wygląda to bardzo przyzwoicie :)