Opublikowano 18 lipca 201014 l Zainstalowalem ts2 i venta, chcialem pograc z kolegami w lola, mokrofon podlaczony, sluchawki tez, jak wlacze TS i jestem w windowsie to gadam normalnie, ale jak wlacze np jakas gre np lola to juz nie moge gadac, musze minimalizowac zeby zagadac. kto wie jak to fixnac ? We wszystkich innych gra dziala tylko nie w lolu, tak jakby w tle nie dzialalo, ale jak zminimalizuje lola to dziala ;/
Opublikowano 19 lipca 201014 l Jesli masz Viste lub jakis tam inny, to zaznacz aby uruchomic program jako administrator. Btw. jesli grasz na UE to dodaj mnie :> nick: R331
Opublikowano 19 lipca 201014 l Autor Gdzie sie to uruchamia jako admin ? :F Jak tylko bede w domu to Cie dodam
Opublikowano 19 lipca 201014 l Prawym na ikonke VT/TS wlasciwosci i w zgodnosc masz chyba 'uruchom ten program jako administrator' mnie to pomoglo. Edytowane 19 lipca 201014 l przez HeXa
Opublikowano 21 lipca 201014 l Autor Nie chce zakladac nowego tematu a tutaj chyba nikt juz nie zaglada a zalezy mi na odpowiedzi: Mam wlaczone glosniki Logitecha x230 chyba ;p Mam wlaczony do portow mikrofon i sluchawki, w grach leci muzyka przez glosniki, mikrofon dziala a w panelu sterowania pokazuje mi glosniki jako wnylaczone. Jak zrobic by wszystko bylo podlaczone i wlaczac/wylaczac w windowsie ? bo kompa mam wbudowanego w biourko i wlaczanie i wylaczanie wtyczek z tylu kompa nie bardzo wchodzi w gre..
Opublikowano 22 lipca 201014 l Jaką masz kartę dźwiękową? Włączać/Wyłączać urządzenia oraz dokonywać ich konfiguracji można poprzez program karty dźwiękowej, ewentualnie poprzez realteka jeżeli masz zintegrowaną, tak jest najłatwiej.
Opublikowano 26 lipca 201014 l A spróbuj wyłączyć w VT "mównienie na guzik(push to talk)" i zobacz, czy teraz będąc w grze będzie Ciebie słychać, miałem tak w WoW`ie i tym sposobem trybiło.