Jump to content

Recommended Posts

Witojcie!

Xboxa 360 mam od niedawna. Jasper arcade. Podczas gry nagle wywaliło prąd na dosłownie sekundę. Trochę się przeraziłem, że na konsoli zaczął migać RROD. Po wyłączeniu i ponownym włączeniu wszystko działa dobrze, ale czy to pojawienie się trzech czerwonych diod to normalne zjawisko kiedy zabraknie prądu podczas gry? Nie jest to jakiś znak, że coś będzie nie tak? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję.

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

śpij spokojnie to nic nie znaczy. Mi nieraz prąd wywalało w domu i zawsze wtedy na czerwono się zaświeciło przed zgaśnięciem.

W takim razie mnie uspokoiłeś. Dzięki Ci, temat można zamknąć.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać w Polsce Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako "RODO", "ORODO", "GDPR" lub "Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych"). W związku z tym prosimy o zapoznanie się ze zaktualizowaną Polityką prywatności Privacy Policy.