Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dead space...

Featured Replies

Opublikowano

Witam, wlasnie zakupilem dead space, gra stara ale wielu mi ja polecalo. Chwilka pogralem na srednim poziomie i kurcze zdziwieniu, ciezko sie gra. Gra nie jest prosta, a juz na poczatku utknalem z tymi potworkami:) powiedzcie mi czy do konca gry jest tak ciezko? czy poziom jest wysoki czy ja jestem az taki niewprawiony delikatnie mowiac:) jak najlepiej zabijac te potworki, ciagle brakuje mi amunicji... pozdrawiam

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie wiem czy gra jest trudna ale wiem że nietrudno jest znalesc temat o niej i tam zadać to pytanie zamiast zakładac bez sensu nowy temat... <_<

Opublikowano

Witam, wlasnie zakupilem dead space, gra stara ale wielu mi ja polecalo. Chwilka pogralem na srednim poziomie i kurcze zdziwieniu, ciezko sie gra. Gra nie jest prosta, a juz na poczatku utknalem z tymi potworkami:) powiedzcie mi czy do konca gry jest tak ciezko? czy poziom jest wysoki czy ja jestem az taki niewprawiony delikatnie mowiac:) jak najlepiej zabijac te potworki, ciagle brakuje mi amunicji... pozdrawiam

Temat odpowiedni już Ci podali, to raz.

Pytasz jak najlepiej niszczyć nekromorfy? Strzelaj w nogi aż padną, a potem po mackach. Żadnych headshotów bo w tej grze w ogóle prucie na korpus nie jest efektywne. Podstawa to odstrzeliwanie kończyń. Amunicji nie powinno brakować, w razie czego tuninguj w pierwszej kolejności tą pierwszą znalezioną broń "plasma cutter", bo jest po prostu najlepsza w grze.