Posted August 4, 201014 yr Producent: Maxis Wydawca: Electronic Arts Polska Gatunek: Inne Premiera: Październik 2010 Wstąpi ktoś z was do świata Simów? Edited August 9, 201014 yr by MYSZa7
August 4, 201014 yr ciekawe... czy simsy 3 pozwalaja grać ze sobą wielu graczom? tzn obok siebie stoją domki kilku graczy i ich simsy mogą sie parzyć? bo pamietam ze simsy 2 i 3 niewiele sie rozniły, tylko dodali wlasnie jedną "nowatorską" opcje, tylko nie pamietam czy ta opcja to było multi, czy zwiekszenie miasta (że dom simsów nie stoi sam luzem i tylko po mapie mozna przejsc do innego domu, tylko ze wiele domow jest obok siebie) jak dla faceta to malo podniecajaca gra ale w sumie moze wciaga,c w simy 2 troche tam pogralem
August 4, 201014 yr Author Ja na PC potrafiłem do późna pocinać(potrafi nieźle wciągnąć)...niestety multi nie ma ;P
October 6, 201014 yr A ja się własnie zastanawiam... na Wii jakoś wychodzi - bankowo poczują pieniążka i zrobią, tak mi się tylko wydaje... Szukam czegoś dla kobiety bo ma tylko LittleBig - a Simsy na pc jej wchodziły Myślę nad Create jeszcze ale nie wiem czy warto.