rkBrain 28 Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Czy ktoś w to w ogóle gra? Quote Link to comment
Winter 0 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Ten post pozostający bez odpowiedzi przez ponad rok, jest co najmniej niepokojący. Tym bardziej, że właśnie kupiłem tą grę w ramach mojego świątecznego programu nadrabiania zaległości. Quote Link to comment
Ken Marinaris 364 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Oj, chyba offline cie czeka. Sprobuj na stronach takich jak ps3trophies.org albo ps3trophies.comm, jesli bedziesz chcial zdobyc jakies trofea online. Quote Link to comment
Winter 0 Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Po odpaleniu multi, byłem miło zaskoczony. Okazuje się, że online jest i ma się całkiem dobrze. Gdyby ktoś jednak chciał odświeżyć sobie kampanię, dajcie znać. Quote Link to comment
oTOMo 19 Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Mam tę grę od ponad pół roku i jedną kampanię przeszedłem z randomowymi ludźmi w coopie - gra wielu Amerykanów i Japończyków, dzięki czemu o każdej porze dnia można kogoś znaleźć. Odblokowałem właśnie poziom extreme, ale po pierwszej próbie stwierdziłem, że bez żywych ludzi byłaby to droga przez mękę. Quote Link to comment
Recommended Posts