August 24, 201015 yr Witam. Przymierzam sie do kupna nowego TV. Bedzie on sluzyl tylko i wylacznie do grania oraz ogladania filmow na BD, DVD , oraz z kompa. Zadnych tam sygnalow analogowych SD itp. Ktory z wymienionych w temacie lepiej sie spisze ? Wiem ze sa porownywalne, ale moze ktos ma w/w model(nie koniecznie ta sama wielkosc) i zauwazyl jakies wady. Zalety w sumie znam, wiec pytam o wady. Z gory dzieki i pozdrawiam : )
September 19, 201015 yr To ja moge porownac model 46 calowy z samsungiem 40. O ile obraz na obydwu jest znakomity, o tyle kolor czarny jest o wiele lepszy na soniaku. Poza tym ilosc scen i ich konfiguracja jest o wiele lepsza niz w samsungu(tam z tego co pamietam sa 4ustawienia,w tym 2 nie nadaja sie do niczego). Poza tym podoba mi sie opcja w sony automatycznego ustawienia jasnosci do naswietlenia w pokoju. Zreszta moze napisze tak,mialem juz lg, gram czesto na samsungu, ale odkad kupilem Bravie i zobaczylem jakosc ich matryc wszystkim polecam soniaki!