Soban 3978 Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 (edited) Do sprzedania mam sticka.Częsci oryginalne sprowadzane z japoni joystick LS-55 z ogranicznikiem osmiokatnym,przyciski PS-GN 14.Do tego przyciski start i select i przelacznik do trybu analogowego i cyfrowego(zalezy od tv).Działa pod ps3,ps2 i pc.STan techniczny i wizualny bardzo dobry.Cena 250 z wliczona przesyłką. Cena:220 z przesylka lub 200 z odbiorem osobistym wawa i okolice tu macie fotke Edited September 8, 2010 by Master JIN Quote Link to comment
kowal 0 Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 nie wiem skad go masz i od kogo ale moja to jest tylko obudowa wiec prosze nie przypisywac mi tego sprzetu jako wykonanego przeze mnie Quote Link to comment
Soban 3978 Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 od hamtaro a on pisal ze ty to robiles Quote Link to comment
kowal 0 Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 jak napisałem obudowa jest moja i nic wiecej nie wiem w jakim setupie był pierwotnie bo ma ze 3 lata ale na pewno nie w takim bo sobie nie przypominam tych czesci wiec siła rzeczy informacja jest nieprawdziwa, wiec prosze o edycje Quote Link to comment
Soban 3978 Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 spoko juz zrobilem Quote Link to comment
Recommended Posts