Blizzard* 9 Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 No jakoś nie mogę uwierzyć, że nikt nie pyka w Ys'a. Wiem, że teraz pora na zachwycanie się KH jeśli chodzi o ten rodzaj rpg, no ale proszę was: kto nie lubi ukrócić pasku życia gigantycznego stwora? Pykam trzeci dzień, na liczniku 8h i frajda z walk cały czas ta sama. Fabuła nie jest z tych co to wywołują odruch wymiotny, ba nawet jak na kolejny tytuł z serii jest tak dobra, że nie przeszkadza jako przerywnik walk. Ulubiona postać? Księżniczka łuczniczka Kojarzy ktoś poprzednie odsłony tej serii? Pro Tip: Jeśli zaczynasz dopiero przygodę z Ys, bierz poziom trudności hard (jeśli masz konsolę więcej niż 3 dni to i tak będzie jak normal), jeśli pykasz na konsolecie już dłużej i lubisz action jrpg bierz nightmare. Wbrew pozorom to ważne, bo inaczej gra będzie nudna i nie stanowi żadnego wyzwania. Poziom trudności wynika nie tylko z powiększania życia potworów, a głównie na zmianie ich agresywności i taktyki jaką używają wobec gracza. Quote Link to comment
Sogi 2 Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Pograłem z 30 minut po czym grę odstawiłem. Zniechęciła mnie... Quote Link to comment
Recommended Posts