TroniC 12 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Młócenie Reach czas zacząć. Na początek i przetarcie 2v2 (normalnie jak przy Halo 3 byłooo ). Więcej info w tym poście w miarę klarowania sprawy. Myślę że do czasu turnieju opracujemy wspólnie jakieś zasady PGL i wg. takich zagramy. Proszę o przybycie i dopingowanie w sprawie organizacji. Wasz TroniC MOLO!!! Ty wiesz co... Czas: 2 października 2010 Miejsce: Łódz, Hotel Centrum, Kilińskiego 59/63 Piątek 10-20 Sobota 10-20 - TURNIEJ HALO REACH (w ankiecie propozycje o której startujemy - proszę o głosowanie) Niedziela 10-16 Nagrody nadal nieznane, ale wersalu nie będzie... 2v2 - tryby i mapy MLG Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Lodz... moze sie skusze jak mi zostanie pare zl w portfelu (bo z tym ostatnio bardzo krucho) No chyba, ze (weekend w ktorym nie mam uczelni) wskocze do bagaznika do Bartha i przyjade na gape . Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Bartha nie będzie. Szukaj dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Jedziesz przez wawe? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
r2d3 1 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Ja sie pisze na 100% szukam tylko teammate. Raptor moglbym cie prosic o prv gg ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Ja sie pisze na 100% szukam tylko teammate. Raptor moglbym cie prosic o prv gg ? Jest widoczne pod moim avatarem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Spox_2 2 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Już miałem pisać git majonez, że wszystko ładnie pięknie... ale mam tego dnia inwentaryzację całoroczną w Makro ;( Ja (pipi)ie no... Może to jakoś ogarnę (jakieś lewe zwolnienie od lekarza czy cuś) Mam nadzieje że do zobaczenia na miejscu Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 (edytowane) Dobra, kopsnę się PS. Tak, Raptor, służę miejscem w mojej Białej Młodzieżowej Wyjebanej limuzynie Edytowane 13 Września 2010 przez Keymaker Cytuj Odnośnik do komentarza
r2d3 1 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Spox ja licze na to ze jednak bedziesz wiesz, znowu wydziaram sie XD ale teraz u profesjonalnego tatuazysty tez na 3 miechy ale cala reke od nadgarstka do barku Cytuj Odnośnik do komentarza
Spox_2 2 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 (edytowane) Spox ja licze na to ze jednak bedziesz wiesz, znowu wydziaram sie XD ale teraz u profesjonalnego tatuazysty tez na 3 miechy ale cala reke od nadgarstka do barku I'll do my best :! Btw. W ten weekend przyjeżdżam do wrocka więc szykuj się na jakiś meeting TroniC kiedy będzie wiadomo gdzie i o której godzinie zaczyna się turniej ? Jeżeli mogę jakoś pomóc to mogę ze sobą zabrać cały setup itp itd. btw. Czy będzie jakies wpisowe czy cuś ? W tamtym roku spotkaliśmy się w kinie, kto był to pamięta Edytowane 15 Września 2010 przez Spox_2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Raz 19 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Może i trochę nie w temacie, ale obiecuję, że to najbardziej pr0 Host Check, jaki kiedykolwiek widzieliście Cytuj Odnośnik do komentarza
r2d3 1 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Pytanie do INS od Misika: dasz rade przenoclegowac mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 (edytowane) W sobotę. Godzinę startu się ustali taką żeby wszyscy mogli dojechać (10? 11? 12?). Sprzęt narazie nie potrzebny, damy rade na scenowym spokojnie - w końcu to 2v2. Miejsca dokładnie nie znam - jakiś hotel z tego co wiem. Ogólnie dopiero od wczoraj dogrywamy sprawy z Barthem. Edit: Insiaki nikogo nie nocują bo nie idą spać... Edytowane 15 Września 2010 przez TroniC Cytuj Odnośnik do komentarza
Bieniu 5 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Przyjedziemy z Maćkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Bieniu jadę z wami pamiętajcie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
r2d3 1 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Tronic czyli bedzie mozna grac cala noc? Powiedz tak a flaszka 0,5 laduje w twoich rekach Moze za 4 spotkaniem bedziesz mnie kojarzyc XD Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 (edytowane) Ta - u Insiaka na melinie... To już się 3 razy spotkaliśmy?? Sry, ale tyle ludzi mi się przewija podczas takich spotkań ze nie kumam wszystkich... Inna sprawa że pewnie nie pijesz i nie używasz - wiec jak mam cie pamiętać? Pozdr Kilka konkretnych informacji podam w poniedzialek/wtorek. Edytowane 16 Września 2010 przez TroniC Cytuj Odnośnik do komentarza
r2d3 1 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 No tak 3 razy już, ostatnio grałem z Matkiem i Paqito i Gosią Insową XD Ale flaszke i tak dalej chyba preferujesz? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 pewnie bede i jak zwykle bede gral w teamie z Tronikiem Cytuj Odnośnik do komentarza
nelson 4 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 w jakim to miejscu ma byc? chetnie was zobacze stare mordy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Spox_2 2 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Ta - u Insiaka na melinie... Z piątku na sobotę czy z soboty na niedzielę ? Im wcześniej impreza się zacznie tym lepiej bynajmniej dla mnie, ponieważ musze być z powrotem w Kielcach max godzina 21 w sobotę (inwentaryzacja w Makro ;/ ) Cytuj Odnośnik do komentarza
CSNier 1 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 (edytowane) TroniC Jakie są reguły (gdzie mozna je zmaleść) ? Edytowane 19 Września 2010 przez CSNier Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Narazie poza tym ze 2v2 to reguł nie ma. Po prostu MLG nie przygotowało żadnych na chwile obecną (i pewnie do turnieju nie przygotuje). Dlatego przed turniejem postaramy się wszyscy razem zaproponować zasady i mapy na jakich będziemy grac. I zapewne będą to zbliżone do PRO z MM jeśli to ci w jakiś sposób wskaże kierunek. Narazie gramy i wyciągamy wnioski. Wybierasz się na turniej CSNier? ;> Z piątku na sobotę czy z soboty na niedzielę ? Z czwartku na piątek... ) BTW - się wpraszam ładnie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
CSNier 1 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Chciałbym, ale z powodów osobistych (nie finansowych) musze ograniczyć udział w imprezach masowych. Niemniej jednak fajnie byłoby pocwiczyć takie ustawienia na customa'ch. W natłoku spraw organizacyjnych zaiste nie jest to najwaznieszy temat (przynajmniej dla mnie) lecz po turnieju miłym akcentem "dla nieobecnych" bedzie opublikowanie tych reguł. P.S. Jeżeli moge cos podpowiedziec to poszperajcie tutaj http://halo3.tournamentfront.com/current-tournaments.php?auto=free Cytuj Odnośnik do komentarza
r2d3 1 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Spox nie zajezdzasz do siostry do wro ? A moze ktos jedzie z wro i mnie podrzuci?. Btw. call me spox musimy cos ogarnac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi