Opublikowano 13 września 201014 l Witam, witam ! Jak już co poniektórzy wiedza, wystartowałem z własnym blogiem, gdzie się intelektualnie i artystycznie spuszczam i wypróżniam, pijąc alkohol i paląc papierosy. Dziś zacząłem serię artykułów dotyczących gier muzycznych i jestem przekonany, że będę mógł Wam co tydzień dostarczać świeżego materiału wypełnionego ciekawostkami i masą lekkostrawnego intelektualnego kału Pierwszy wpis inaugurujący serię wpisów dostępny jest tutaj: LINK Chętnie poczytam komentarze, krytykę i przede wszystkim o tym, co Wy chcecie u mnie czytać. Już mam trochę tematów na pierwszych kilka wpisów - dużą inspiracja dla mnie jest ten kącik nasz, ale zawsze mogę stworzyć bloczek, w którym będę odpowiadał na Wasze pytania Dobra, do czytania, paszczaki ! :potter:
Opublikowano 14 września 201014 l I tak to upadnie, ale życze wam wszystkiego dobrego. Jak chcecie przetrwać to ogarnijcie wygląd tego bloga, bo się czytać tego nie da (biały tekst + ciemne tło = oczo(pipi)ność). Na początek wielkość tekstu, krój, interlinia, odstępy pomiędzy wierszami, kolorystyka. Potem możecie postarać się, żeby lay wyglądał na taki z przełomu 2004/2005 bo teraz jesteście w okolicach 2000roku.
Opublikowano 14 września 201014 l Autor Silnik bloga jest sprzed 8 lat, także prawie trafiłeś Przy starcie napisałem bloga napisałem na Facebooku, że jest to przechuj-pre-alpha :potter:
Opublikowano 19 września 201014 l Autor Nasz nadworny casual wrzucił wpis o tym, co taka osoba jak on widzi w grach muzycznych Miłego czytania !
Opublikowano 27 września 201014 l Autor Mojej wesołej twórczości ciąg dalszy, a dziś piszę o... PLASTIKOWYM ŻARGONIE !!! Miłego !
Opublikowano 5 października 201014 l Autor Plastikowe głowy, tak wyczekiwany przez nie jedną osobę poradnik dla kupującego wystartował, część pierwsza dotycząca softu już leży na blogu ! Gry muzyczne - czyli plastikowa muzyka na konsoli odpalona - część czwarta Edytowane 11 października 201014 l przez Keymaker
Opublikowano 11 października 201014 l Autor Druga część poradnika dla kupujących plastiki dostępna ! Gry muzyczne - czyli plastikowa muzyka na konsoli odpalona - część piąta
Opublikowano 19 października 201014 l Autor Znowu zły Keymaker zmajstrował dzieło Szatana ! Gry muzyczne, czyli plastikowa muzyka na konsoli odpalona - część siódma Z innych informacji dla moich plastikowych onanistów mam info: w weekend na ON/OFFie turniej Guitar Hero: Warriors of Rock i DJ Hero II. Będą za(pipi)iste nagrody dla zwycięzców !
Opublikowano 26 października 201014 l Autor Są już nowe "Gry muzyczne" - chyba najbardziej subiektywne dotąd LINK
Opublikowano 13 listopada 201014 l Autor Mam dla Was skondensowane w jedną papkę dziennikarską plastikowe newsy po dwutygodniowej przerwie Niedługo kolejne "Gry muzyczne" ode mnie też będą. PLASTIC NEWS
Opublikowano 16 listopada 201014 l Autor Wróciłem z "Grami muzycznymi" ! "Gry muzyczne, czyli plastikowa muzyka na konsoli odpalona - część dziewiąta"
Opublikowano 26 listopada 201014 l Autor Kmiotki, nowe Plastic News dla tych, co to nie mają skąd brać informacji LINK
Opublikowano 27 grudnia 201014 l Autor Podsumowanie zeszłego tygodnia z dniowym opóźnieniem! Plastic News - potrójne DLC, oficjalne radio RB i ploteczki!
Opublikowano 20 stycznia 201114 l Autor Słuchajcie, startujemy jako PLXC z, mam nadzieję, cotygodniową listą topowych nut w różnych kategoriach. Człowiekiem, który się tym teraz zajmuje, jest znany tutaj mac167. Oto jego pierwszy, niedoskonały technicznie twór: http://www.youtube.com/watch?v=asTcWeG3rd0
Opublikowano 8 marca 201114 l Autor Wywiad: CEO Harmonix dla EDGE - przeszłość, teraźniejszość, przyszłość Polecam gorąco ten wywiad fanom plastików :thumbup:
Opublikowano 26 kwietnia 201114 l Autor Co ukrywa przed nami Harmonix do E3? Moje przypuszczenia co do tego, jakie ogłoszenia mogą nastąpić na E3.
Opublikowano 28 kwietnia 201113 l Autor Harmonix szuka pracowników i...potwierdza prace nad nową grą taneczną! Jak ja chciałbym tam pracować <3
Opublikowano 6 maja 201113 l Autor Materiał wideo mojego autorstwa z wrażeniami płynącymi z obcowania z hybrydą gitary i kontrolera RB3! http://www.youtube.com/watch?v=ZAQGfnVuzGc