QTF 8 Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 szukam osób chętnych do zrobienia trofeów(niektóre prze(pipi)ane). Nieżle bedzie się też zmierzyć online. mój nick: DaNtE_PL. zapraszam Quote Link to comment
TakeshiX 50 Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 (edited) szukam osób chętnych do zrobienia trofeów(niektóre prze(pipi)ane). Nieżle bedzie się też zmierzyć online. mój nick: DaNtE_PL. zapraszam ehh to lenistwo jak chcesz ustawki i trofea to wysil się trochę i załóż porządny temat w odpowiednim dziale. ten temat zostawiam do samych rozgrywek online [pewnie umrze szybko] Edited September 14, 2010 by TakeshiX Quote Link to comment
Guest Kyo Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Jak ktoś, coś chce to zrobiłem temat -> KLIK Quote Link to comment
mikro 48 Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Można grając online rozmawiać przez headset? Quote Link to comment
jaca71 4 Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Mozna ale w tylko w grze w którą grasz z drugim graczem-rozmawiaczem.Są jakieś kary dla wychodzących z gry(rankingowej czy w ogóle)?c.(pipi) mnie strzela tak jak w starych wormsach,nie można gry dokończyć Quote Link to comment
QTF 8 Posted September 26, 2010 Author Share Posted September 26, 2010 Mozna ale w tylko w grze w którą grasz z drugim graczem-rozmawiaczem.Są jakieś kary dla wychodzących z gry(rankingowej czy w ogóle)?c.(pipi) mnie strzela tak jak w starych wormsach,nie można gry dokończyć ej dokladnie jak gram to sa takie (pipi)e cwaniaki co jak widza ze przegrywaja to wychodza z gier rankingowych...chój mnie strzela wtedy. Quote Link to comment
jaca71 4 Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Banda ciot bez honoru,powinna być kara za to ale pewnie nie ma jak wyłażą,trzeba mieć szczęście żeby na normalnych ludzi trafić Quote Link to comment
QTF 8 Posted September 26, 2010 Author Share Posted September 26, 2010 Banda ciot bez honoru,powinna być kara za to ale pewnie nie ma jak wyłażą,trzeba mieć szczęście żeby na normalnych ludzi trafić albo na jesczez wieksze cioty ktore nie wiedza ze mozna wyjsc z gry. mam wrazenie ze pare razy z takimi gralem. Quote Link to comment
jaca71 4 Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Wie ktoś jak ustawić więcej niż jedną rundę? Biore qick match i zawsze 1na tylko Quote Link to comment
sprite 1766 Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 PSN ID: spritezor_pl HS: jest Quote Link to comment
Burgund 0 Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 chętnie pogram a także na trofea się ustawię Quote Link to comment
Recommended Posts