Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szczecin Game Show

Featured Replies

Opublikowano

Ok, nie wiem czy to dobry dział, ale do żadnego innego mi nie pasuje. :S

Krótka piłka - chciałem się dowiedzieć czy w PE planowana jest relacja z (również planowanych) targów w Szczecinie: Szczecin Game Show 2010 - http://gameshow.szczecin.pl/informacje-o-imprezie/ ?

Edytowane przez Krupier

• Odpowiedzi 47
  • Wyświetleń 15,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja mam 20m, byle przejść przejść przez jezdnię. Ciekawi mnie tylko, ile warte są te klejowe akredytacje?

• niesamowite, że w tym smutnym i nudnym mieście coś zorganizowano. Choć nie powiem parę razy z Rockera się wyczołgiwałem - świetne miejsce. (a mieszkałem w Novotelu naprzeciwko więc bliziutko)   ja b

• To chyba nie spotkałeś mojej kumpeli  

Opublikowano

WUT ??? Jestem ze Szczecin i pierwsze słyszę :D

Opublikowano
  • Autor

No ja z Polic. ;P

Tak też myślałem, że marketing mają średni. ;P Dlatego napisałem tutaj żeby zobaczyć czy może redakcja coś o tym wie. ;P

Opublikowano

FCK Yeah! Teraz tylko zadbać o to aby przyjechali jacyś w miarę liczący się developerzy i potraktowali tą imprezę jak coś z prawdziwego zdarzenia.

Opublikowano
  • Autor

No Nintendo i SONY z tego co tam piszą ma być...

Boję się trochę o tą imprezę, Szczecinowi brakuje strasznie tego typu przedsięwzięć dlatego mam nadzieję, że wypali (z TSR dali radę konkretnie).

Opublikowano

O choroba, siedzę w Szczecinie 5 dni w tygodniu, a o tym nie słyszałam. :blink:

Trzeba bedzie się tam zjawić, porównać z nadchodzącym warszawskim ON/OFF. ;)

Opublikowano

A to nowina dopiero heh , jest już jakiś szczegółowy "plan imprezy" ?

Opublikowano

Do Listopada jeszcze sporo czasu(dokladnie 6 i 7-ego)i do tego tak tuz przed wyplata :confused:

Jedank pomyslec nad tym mozna bo nie czesto takie wydarzenia maja miejsce.

Opublikowano

W gierki to sobie możesz w domu pograć ;)

Niech robią, niech robią. Ja tam oleję bo internet znam na pamięć :P

PS. Nintendo ? Oni nawet oficjalnie nie są w Polsce :D

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

właśnie nie mam na czym grać!

zdaje się, że to na wygnajewie Słonecznym, jak tam z szeroko pojętego centrum sie można dostać.

Opublikowano

Oj jak biletów nie dostane na Lecha z MC 4 listopada to się melduje na nockę :) i jakąś forumową integrację

Opublikowano

zdaje się, że to na wygnajewie Słonecznym, jak tam z szeroko pojętego centrum sie można dostać.

Najłatwiej to wsiąść w pośpiecha z przystanku naprzeciwko Galaxy (albo na Wyszyńskiego) i on Cię prosto na Słoneczne zawiezie. ;)

W listopadzie to będziemy z Klejem już po przeprowadzce do Szczecina, więc jak co, to bedziemy chyba mogli parę osób przenocować...

Opublikowano

No tam pokazna ekipa z foruma bedzie napewno :)

Zbieramy ekipe na nocne łojenie ;]

No ja akurat mam zjazd wiec na bank sie melduje :D

Opublikowano

właśnie nie mam na czym grać!

B lub A. Albo nie pośpieszne to wszystko co na basen górniczy (7,8,2) i potem 71, 73z, 79, 65. Tyle, że przy autobusach A i B to wysiadasz jakiś kilometr od targów, zwykłe zatrzymują się praktycznie pod halą (przystanek Bagienna).

Opublikowano

niesamowite, że w tym smutnym i nudnym mieście coś zorganizowano. Choć nie powiem parę razy z Rockera się wyczołgiwałem - świetne miejsce. (a mieszkałem w Novotelu naprzeciwko więc bliziutko)

ja będę tylko na ON/OFF racji wykonywanej pracy, a tutaj będę liczyć na Wasze opowieści

Opublikowano
  • Autor

Podali cennik wczoraj, wjazd za jeden dzień 10PLN. Uważam, że to dobra cena. Teraz niech tylko ruszą z konkretną reklamą.

Opublikowano

Kilometr od mojego bloku i do tego w ten weekend kiedy mam wolne. Na 100% będe ;)BTW, ktoś z (zgr.)edakcji tam bedzie?

Opublikowano

Po po ON/OFF w wawie zjawię się na 80 % w Szczecinie. W sumie tam jeszcze nie byłem :)

Opublikowano

no to można jakiś nakur,wix zrobić w takim razie, aczkolwiek do listopada jeszcze daleko i komuś może jakiś obiad wypaść czy coś.

Opublikowano

o ile ludzi ze szczecina, a ja znam moze ze 3 maski co maja ps3:P w ogole czytam na biezaco wszelkie informacje z gazet, portali internetowych itp i pierwszy raz slysze o tej imprezie. dlaczego ogranizator nie dba o reklame?