Opublikowano 29 września 201014 l Ok, nie wiem czy to dobry dział, ale do żadnego innego mi nie pasuje. :S Krótka piłka - chciałem się dowiedzieć czy w PE planowana jest relacja z (również planowanych) targów w Szczecinie: Szczecin Game Show 2010 - http://gameshow.szczecin.pl/informacje-o-imprezie/ ? Edytowane 29 września 201014 l przez Krupier
Opublikowano 29 września 201014 l Autor No ja z Polic. ;P Tak też myślałem, że marketing mają średni. ;P Dlatego napisałem tutaj żeby zobaczyć czy może redakcja coś o tym wie. ;P
Opublikowano 29 września 201014 l FCK Yeah! Teraz tylko zadbać o to aby przyjechali jacyś w miarę liczący się developerzy i potraktowali tą imprezę jak coś z prawdziwego zdarzenia.
Opublikowano 29 września 201014 l Autor No Nintendo i SONY z tego co tam piszą ma być... Boję się trochę o tą imprezę, Szczecinowi brakuje strasznie tego typu przedsięwzięć dlatego mam nadzieję, że wypali (z TSR dali radę konkretnie).
Opublikowano 29 września 201014 l o prosze, okazuje się, że w tym smutnym mieście jednak się coś dzieje.
Opublikowano 29 września 201014 l O choroba, siedzę w Szczecinie 5 dni w tygodniu, a o tym nie słyszałam. Trzeba bedzie się tam zjawić, porównać z nadchodzącym warszawskim ON/OFF.
Opublikowano 30 września 201014 l A to nowina dopiero heh , jest już jakiś szczegółowy "plan imprezy" ?
Opublikowano 30 września 201014 l Do Listopada jeszcze sporo czasu(dokladnie 6 i 7-ego)i do tego tak tuz przed wyplata :confused: Jedank pomyslec nad tym mozna bo nie czesto takie wydarzenia maja miejsce.
Opublikowano 30 września 201014 l No tam pokazna ekipa z foruma bedzie napewno Zbieramy ekipe na nocne łojenie ;]
Opublikowano 30 września 201014 l W gierki to sobie możesz w domu pograć Niech robią, niech robią. Ja tam oleję bo internet znam na pamięć PS. Nintendo ? Oni nawet oficjalnie nie są w Polsce Edytowane 30 września 201014 l przez donsterydo
Opublikowano 30 września 201014 l właśnie nie mam na czym grać! zdaje się, że to na wygnajewie Słonecznym, jak tam z szeroko pojętego centrum sie można dostać.
Opublikowano 30 września 201014 l Oj jak biletów nie dostane na Lecha z MC 4 listopada to się melduje na nockę i jakąś forumową integrację
Opublikowano 1 października 201014 l zdaje się, że to na wygnajewie Słonecznym, jak tam z szeroko pojętego centrum sie można dostać. Najłatwiej to wsiąść w pośpiecha z przystanku naprzeciwko Galaxy (albo na Wyszyńskiego) i on Cię prosto na Słoneczne zawiezie. W listopadzie to będziemy z Klejem już po przeprowadzce do Szczecina, więc jak co, to bedziemy chyba mogli parę osób przenocować...
Opublikowano 1 października 201014 l No tam pokazna ekipa z foruma bedzie napewno Zbieramy ekipe na nocne łojenie ;] No ja akurat mam zjazd wiec na bank sie melduje
Opublikowano 1 października 201014 l właśnie nie mam na czym grać! zdaje się, że to na wygnajewie Słonecznym, jak tam z szeroko pojętego centrum sie można dostać. B lub A. Albo nie pośpieszne to wszystko co na basen górniczy (7,8,2) i potem 71, 73z, 79, 65. Tyle, że przy autobusach A i B to wysiadasz jakiś kilometr od targów, zwykłe zatrzymują się praktycznie pod halą (przystanek Bagienna).
Opublikowano 1 października 201014 l niesamowite, że w tym smutnym i nudnym mieście coś zorganizowano. Choć nie powiem parę razy z Rockera się wyczołgiwałem - świetne miejsce. (a mieszkałem w Novotelu naprzeciwko więc bliziutko) ja będę tylko na ON/OFF racji wykonywanej pracy, a tutaj będę liczyć na Wasze opowieści
Opublikowano 1 października 201014 l Autor Podali cennik wczoraj, wjazd za jeden dzień 10PLN. Uważam, że to dobra cena. Teraz niech tylko ruszą z konkretną reklamą.
Opublikowano 1 października 201014 l Kilometr od mojego bloku i do tego w ten weekend kiedy mam wolne. Na 100% będe ;)BTW, ktoś z (zgr.)edakcji tam bedzie?
Opublikowano 2 października 201014 l Po po ON/OFF w wawie zjawię się na 80 % w Szczecinie. W sumie tam jeszcze nie byłem
Opublikowano 2 października 201014 l no to można jakiś nakur,wix zrobić w takim razie, aczkolwiek do listopada jeszcze daleko i komuś może jakiś obiad wypaść czy coś.
Opublikowano 5 października 201014 l Autor http://www.spnt.pl/news/show/szczecin_gameshow_2010__rodzinny_piknik_gamingowy.html Trochę szczegółowego info znalazłem.
Opublikowano 5 października 201014 l o ile ludzi ze szczecina, a ja znam moze ze 3 maski co maja ps3:P w ogole czytam na biezaco wszelkie informacje z gazet, portali internetowych itp i pierwszy raz slysze o tej imprezie. dlaczego ogranizator nie dba o reklame?