Skocz do zawartości

Szczecin Game Show

Featured Replies

Opublikowano

Ok, nie wiem czy to dobry dział, ale do żadnego innego mi nie pasuje. :S

Krótka piłka - chciałem się dowiedzieć czy w PE planowana jest relacja z (również planowanych) targów w Szczecinie: Szczecin Game Show 2010 - http://gameshow.szczecin.pl/informacje-o-imprezie/ ?

Edytowane przez Krupier

• Odpowiedzi 47
  • Wyświetleń 14,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja mam 20m, byle przejść przejść przez jezdnię. Ciekawi mnie tylko, ile warte są te klejowe akredytacje?

• niesamowite, że w tym smutnym i nudnym mieście coś zorganizowano. Choć nie powiem parę razy z Rockera się wyczołgiwałem - świetne miejsce. (a mieszkałem w Novotelu naprzeciwko więc bliziutko)   ja b

• To chyba nie spotkałeś mojej kumpeli  

Opublikowano

WUT ??? Jestem ze Szczecin i pierwsze słyszę :D

Opublikowano
  • Autor

No ja z Polic. ;P

Tak też myślałem, że marketing mają średni. ;P Dlatego napisałem tutaj żeby zobaczyć czy może redakcja coś o tym wie. ;P

Opublikowano

FCK Yeah! Teraz tylko zadbać o to aby przyjechali jacyś w miarę liczący się developerzy i potraktowali tą imprezę jak coś z prawdziwego zdarzenia.

Opublikowano
  • Autor

No Nintendo i SONY z tego co tam piszą ma być...

Boję się trochę o tą imprezę, Szczecinowi brakuje strasznie tego typu przedsięwzięć dlatego mam nadzieję, że wypali (z TSR dali radę konkretnie).

Opublikowano

O choroba, siedzę w Szczecinie 5 dni w tygodniu, a o tym nie słyszałam. :blink:

Trzeba bedzie się tam zjawić, porównać z nadchodzącym warszawskim ON/OFF. ;)

Opublikowano

A to nowina dopiero heh , jest już jakiś szczegółowy "plan imprezy" ?

Opublikowano

Do Listopada jeszcze sporo czasu(dokladnie 6 i 7-ego)i do tego tak tuz przed wyplata :confused:

Jedank pomyslec nad tym mozna bo nie czesto takie wydarzenia maja miejsce.

Opublikowano

W gierki to sobie możesz w domu pograć ;)

Niech robią, niech robią. Ja tam oleję bo internet znam na pamięć :P

PS. Nintendo ? Oni nawet oficjalnie nie są w Polsce :D

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

właśnie nie mam na czym grać!

zdaje się, że to na wygnajewie Słonecznym, jak tam z szeroko pojętego centrum sie można dostać.

Opublikowano

Oj jak biletów nie dostane na Lecha z MC 4 listopada to się melduje na nockę :) i jakąś forumową integrację

Opublikowano

zdaje się, że to na wygnajewie Słonecznym, jak tam z szeroko pojętego centrum sie można dostać.

Najłatwiej to wsiąść w pośpiecha z przystanku naprzeciwko Galaxy (albo na Wyszyńskiego) i on Cię prosto na Słoneczne zawiezie. ;)

W listopadzie to będziemy z Klejem już po przeprowadzce do Szczecina, więc jak co, to bedziemy chyba mogli parę osób przenocować...

Opublikowano

No tam pokazna ekipa z foruma bedzie napewno :)

Zbieramy ekipe na nocne łojenie ;]

No ja akurat mam zjazd wiec na bank sie melduje :D

Opublikowano

właśnie nie mam na czym grać!

B lub A. Albo nie pośpieszne to wszystko co na basen górniczy (7,8,2) i potem 71, 73z, 79, 65. Tyle, że przy autobusach A i B to wysiadasz jakiś kilometr od targów, zwykłe zatrzymują się praktycznie pod halą (przystanek Bagienna).

Opublikowano

niesamowite, że w tym smutnym i nudnym mieście coś zorganizowano. Choć nie powiem parę razy z Rockera się wyczołgiwałem - świetne miejsce. (a mieszkałem w Novotelu naprzeciwko więc bliziutko)

ja będę tylko na ON/OFF racji wykonywanej pracy, a tutaj będę liczyć na Wasze opowieści

Opublikowano
  • Autor

Podali cennik wczoraj, wjazd za jeden dzień 10PLN. Uważam, że to dobra cena. Teraz niech tylko ruszą z konkretną reklamą.

Opublikowano

Kilometr od mojego bloku i do tego w ten weekend kiedy mam wolne. Na 100% będe ;)BTW, ktoś z (zgr.)edakcji tam bedzie?

Opublikowano

Po po ON/OFF w wawie zjawię się na 80 % w Szczecinie. W sumie tam jeszcze nie byłem :)

Opublikowano

no to można jakiś nakur,wix zrobić w takim razie, aczkolwiek do listopada jeszcze daleko i komuś może jakiś obiad wypaść czy coś.

Opublikowano

o ile ludzi ze szczecina, a ja znam moze ze 3 maski co maja ps3:P w ogole czytam na biezaco wszelkie informacje z gazet, portali internetowych itp i pierwszy raz slysze o tej imprezie. dlaczego ogranizator nie dba o reklame?