Opublikowano 1 lipca 20177 l 6:35 Look at me! When you're killing me, you look at me miałem ciary za pierwszym razem o to też była rewelacja, ale chyba jakaś nowsza część
Opublikowano 1 lipca 20177 l mocno mi działała na wyobraźnię też ta pułapka w mauzoleum. Jeden z zaszytymi powiekami, drugi z wargami i weź się tu dogadaj i współpracuj nie raz myślałem co bym zrobił na ich miejscu Edytowane 1 lipca 20177 l przez c0r
Opublikowano 2 lipca 20177 l Zawsze mam w głowie tę muzyczkę co gra na końcu każdej Piły, jak nagle z 15 flashbackow robią na siłę zwroty akcji Na siłę? Ja cały czas wierzę, że to jakiś geniusz rozpisał skrypt na 10 części i wszystkie twisty ogarnął za jednym razem. No i teoria z Adamem mi strasznie robi, ciekawe kto ukrywał się pod drugą maską świnki w "7". :>>>
Opublikowano 28 października 20177 l Podobno sceny śmierci są pomysłowo zrobione i film lepszy od tragicznej 'siódemki'. Czekam na Korsub
Opublikowano 29 października 20177 l Byłem w weekend u znajomych i ich współlokatorzy zrobili sobie maraton wszystkich części. Załapałem się na część jedynki i całą trójkę. Ależ mi brakuje tego syfu, od razu wróciły wspomnienia jak w 2 dni łyknąłem 6 części. Jako, że zaraz wychodzi ósemka, a nie widziałem siódemki, to właśnie zasiadam. Podobno kupsztal, no ale co mam nie obejrzeć, jak obejrzę.
Opublikowano 29 października 20177 l Podobno sceny śmierci są pomysłowo zrobione i film lepszy od tragicznej 'siódemki'. Czekam na Korsub Serio?? Kogoś jara w jaki to ciekawy sposób umierają na ekranie osoby? Z psyche wszystko ok????
Opublikowano 29 października 20177 l Podobno sceny śmierci są pomysłowo zrobione i film lepszy od tragicznej 'siódemki'. Czekam na Korsub Serio?? Kogoś jara w jaki to ciekawy sposób umierają na ekranie osoby? Z psyche wszystko ok????Mnie i paręset milionów innych ludzi na tym globie.A kim Ty w ogóle jesteś randomie?
Opublikowano 29 października 20177 l Podobno sceny śmierci są pomysłowo zrobione i film lepszy od tragicznej 'siódemki'. Czekam na Korsub Serio?? Kogoś jara w jaki to ciekawy sposób umierają na ekranie osoby? Z psyche wszystko ok???? Umierają - troche, ważniejsze jest ten odcinek pomiedzy schwytaniem a śmiercią, czyli tortury.
Opublikowano 29 października 20177 l Najważniejsza jest muzyczka na końcu. Ale chu,jowa ta siódemka xD. Oglądam jednym okiem. No ciężko.
Opublikowano 29 października 20177 l 7ka pamietam juz cieżka do przejścia, jak robiłem rewatcha, to 7ka niestety poleciała slajdami.
Opublikowano 29 października 20177 l a moze brzydzi się przemocą, zarówno tą małą, pod mym blokiem nocąjak i wielką, w imię pseudoszczytnych racji
Opublikowano 29 października 20177 l Najważniejsza jest muzyczka na końcu. Ale chu,jowa ta siódemka xD. Oglądam jednym okiem. No ciężko. chester już pewnie umar co ;/
Opublikowano 29 października 20177 l Ta, już końcoweczka leci. Hoffman nabija sobie licznik fragów nożem. Edytowane 29 października 20177 l przez ragus
Opublikowano 31 października 20177 l Jigsaw to dobra kontynuacja dla fanów. Fajnie bo nie zaczyna się od razu po 7. Nie fajnie bo ktoś przepił kasę na dobre miejscówki i zdjęcia bo całość trąci amatorką. Aktorstwo przemilczam bo tu zawsze było przeciętnie. Fabuła fajnie się kręci i zapętla ale mało odwołań do poprzednich części. Nowa Piła to dla mnie 7/10 ale ja mam korbę na punkcie serii. Zwykły widz niech sobie 2 oczka odejmie - dla niego to mogło w sumie nawet nie powstawać. :p
Opublikowano 2 czerwca 20213 l Całkiem dobrze mi się oglądało, chociaż miałem raczej niskie oczekiwania. Jak ktoś chce odpalić tylko dla rzezi, to te pułapki raczej były lajtowe jak na serie.
Opublikowano 25 października 20222 l https://bloody-disgusting.com/movie/3737708/saw-tobin-bell-will-return-in-next-years-brand-new-installment/
Opublikowano 21 lipca 20231 r Premiera 29 września Cytat Akcja dziesiątej części cyklu rozgrywać się będzie między wydarzeniami znanymi z filmów "Piła" i "Piła II". John Kramer, wyjeżdża do Meksyku. Ma się tam poddać eksperymentalnej i bardzo ryzykownej procedurze medycznej. Ma nadzieję na cudowne uleczenie z choroby nowotworowej. Na miejscu odkrywa, że cała operacja to jedno wielkie oszustwo. Jednak tym razem trafiła kosa na kamień. Kramer szybko odwróci sytuację i przygotuje im krwawą szkołę życia.