Wallerot 5 Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Założyłem taki temat więc pierwszy coś napiszę: Klub : NMP Szukam ludzi , którzy nie są początkujący w tej serii i coś sobą reprezentują (nie chcę żeby każdy mecz kończył się przegraną ) . Od chętnego oczekuję chęci do gry i gry zespołowej ( nie sprint i na bramkę ). Grać będziemy przede wszystkim w weekendy. Chętnych proszę o napisanie na GG lub na PSN. Quote Link to comment
Mathiu 180 Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Chętnie bym się zgłosił, ale nie wiem czy mnie skauci zaakceptują Niestety jestem początkujący w tej serii i jedynie na semi-asyście coś tam potrafię ugrać. Na tę chwilę obczaiłem o co chodzi jakby w tym graniu 11 na 11 (3 mecze) i nie było źle - zawsze byłem w trójce najlepiej ocenionych piłkarzy na boisku (o ile to w ogóle ma jakieś znaczenie). Gdybyście potrzebowali kogoś takiego jak Gattuso (nie mówię o pozycji, na której gra, ale bardziej o brakach w technice i umiejętnościach nadrabianych sercem do gry i grą drużynową), to jestem otwarty. Kontakt jak w temacie o manualu: PSN: MathiuPL GG: 1179834 (niewidoczny non stop) Quote Link to comment
xMAFIA_PLxMICHAL 46 Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 chętnie zgłosze się do klubu PSN: xMAFIA_PLxMICHAL Quote Link to comment
Szabla8 11 Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Szukam klubu. ŚPO 76, ŚP 74 XLIVE: Szabla Quote Link to comment
Recommended Posts