Opublikowano 23 października 201014 l BRĄZOWE First Glory Odnieś pierwsze zwycięstwo. Perfect 10 Wygraj 10 kolejnych spotkań. Come Back Win Odnieś zwycięstwo wcześniej przegrywając. Last Gasp Winner Strzel zwycięskiego gola w doliczonym czasie gry. World Traveller Zagraj mecz na każdym stadionie (oprócz stadionów stworzonych w Edit Mode). The Gentleman Uzyskaj średnią fauli mniejszą niż 1 na mecz w 10 ostatnio rozegranych spotkaniach. League Winner Zostań mistrzem ligi w najwyżej klasie rozgrywkowej w Master League. European Elite 16 Przejdź przez fazę grupową UEFA Champions League w Master League. The Debutant Zadebiutuj w drużynie w Become a Legend. International Cup Debut Zadebiutuj w International Cup w Become a Legend. SREBRNE Possession Play Uzyskaj średnią posiadania piłki większą niż 60% na mecz w 10 ostatnio rozegranych spotkaniach. Hat-trick Hero Strzel 5 hat-tricków. Predatory Striker Rozegraj 20 spotkań, uzyskując średnią 2 goli na mecz i trafiając do siatki w ostatnich 10 meczach. Dead-ball Expert Strzel gole z pięciu bezpośrednich rzutów wolnych. Kings of Europe Wygraj UEFA Champions League w Master League. No. 1 Club Zajmij pierwsze miejsce w rankingu klubów w Master League. World Footballer of the Year Przyznawane, gdy członek twojej drużyny zdobędzie tytuł World Footballer of the Year w Master League. 10 years of Service Rozegraj 10 sezonów w Master League. International Cup MVP Zdobądź tytuł International Cup Player of the Tournament w Become a Legend. The Journeyman Zagraj w 10 różnych klubach, z 6 różnych krajów w Become a Legend. Mr. Consistency (Online) Uzyskaj współczynnik zwycięstw 75% lub wyższy w 20 ostatnich rankingowych meczach online. Made the Knockout phase Przejdź fazę grupową UEFA Champions League. ZŁOTE Long Ranger Strzel gola z odległości 35 metrów, lub większej. The Invincibles Bądź niepokonany w sezonie w Master League wygrywając ligę, puchar i UEFA Champions League. The Super Hero Zdobądź tytuł World Footballer of the Year oraz w Become a Legend. European Champions Wygraj rozgrywki UEFA Champions League. Kings of Latin America Wygraj rozgrywki Copa Santander Libertadores. PLATYNA Ultimate Player Perfekcyjna kolekcja.
Opublikowano 11 marca 201114 l Chce ktoś wbić ze mną trofeum za multi? Spróbowałem wrócić do tej gry, ale jest za bardzo w(pipi)iająca i samemu nie mam ochoty tego robić. Pozdro, kontakt najlepiej na priv.
Opublikowano 12 marca 201114 l Chce ktoś wbić ze mną trofeum za multi? Spróbowałem wrócić do tej gry, ale jest za bardzo w(pipi)iająca i samemu nie mam ochoty tego robić. Pozdro, kontakt najlepiej na priv. Jestem chętny, już piszę pw.