Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lan party / w tym tygodniu / ktoś się pisze? / Wawa

Featured Replies

Opublikowano

ogólnie zaczął się dziś męczący tydzień i chciałbym się odstresować - wtorek/środa lan u mnie, ofc monitory i konsolki trzeba przytaszczyć / mieszkam blisko centrum / Solidarności x Jana Pawła II w Wawce (wtorek lub środa bo w czwartek po pracy jadę do Wro). dajcie znać jak coś na prędkości.

pzdr.

+48 883 218 144

tomasz.sygnowski@gmail.com

gadu-gadu: 1944352

ps. fajnie by było minimum 4 osoby mieć ;]

• Odpowiedzi 41
  • Wyświetleń 5,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przypuszczam Goldi, że chodzi o Halo reach. Imo w wawie ogarnelibyscie spokojnie ludzi do lana 4v4 w Halo reach a jak wiadomo LAN to najlepszy trening! Korzystajcie ludzie z wawy ja w Poznaniu nie mam takich możliwości ;/

Opublikowano

moglbym wpasc, ale nie mam monitora, a swoich 46 cali pomimo, ze mieszkam pare przystankow od Jana Pawla taszczyc nie bede :teehee:

Opublikowano
  • Autor

mała zmiana, bo jestem w wawie do piątku, więc czwartek też wchodzi w grę. monitory musicie sami taszczyć, a gramy w H:Random ;]

Opublikowano
  • Autor

Przypuszczam Goldi, że chodzi o Halo reach. Imo w wawie ogarnelibyscie spokojnie ludzi do lana 4v4 w Halo reach a jak wiadomo LAN to najlepszy trening! Korzystajcie ludzie z wawy ja w Poznaniu nie mam takich możliwości ;/

Flaha, nie płacz tylko pakuj dup_ę w pociąg i do "Stolec"y wpadaj ;]

Opublikowano
  • Autor

na jutro mam już jednego człowieka (Story), jeszcze minimum 2 osoby i możemy pograć, ale najlepiej by było znaleźć jeszcze 6 ;] więc spinać tyłki i ogarniać. monitorki pod pache, kable i router się raczej znajdzie.

pzdr.

Opublikowano

Ja jutro 12 h w pracy, więc nie dam rady.

Opublikowano

do H:R to by mi sie kabla od monitora nie chcialo odpiac a jeszcze jezdzic gdzies i targac graty. Przeciez w to mozna po sieci grac wiec nie wiem po co taki lan. :P

Opublikowano

Flaha, nie płacz tylko pakuj dup_ę w pociąg i do "Stolec"y wpadaj ;]

Dopiero co byłem w wawie a i tak przypuszczam, że niedługo szykuje się następny event w wawie a ja nie mam kasy :)

Opublikowano

to rozbij skarbonkę i będzie gut . Co do lanu z tego co widze to nic nie wyjdzie bo albo Soul pracuje 12 albo pracuje 13 lub 14 a generalnie nie zgramy sie wszyscy razem bo każdy ma inaczej prace sweat.gif welcome xbox live laugh.gif

Opublikowano
  • Autor

w przyszłym tygodniu opcja dalej aktualna (dziś do wro zwijam). niggas - organize!

Opublikowano

Ja wczoraj przerobilem X'a (pierwszego), wiem mam juz 2 przerobione z zainstalowanym HALO + , wiec czestotliwosc Lanow powinna wzrosnac :P

Opublikowano

To można by coś szarpnąć.

Opublikowano

Waveform ty gales kiedykolwiek w Halo CE Multi?

LeX, Małpa co powiecie na niedziele (poniedzialek mamy wolny wiec mi najbardziej pasi), ewentualnie Sobota bo w niedziele do szkoly na 12 dopiero musze dotrzec ;)

Waveform - nawet jak nie grales, to mozesz wpasc zobaczyc jak to wyglada, poznac reszte Halo Freak'ow z Wawy i moze wkrecisz sie w Halo CE ;)

Opublikowano

Mi za(pipi)... pasuje niedziela .Sobota mam prace i urodziny Boba więc odpada

Opublikowano

Niedziela brzmi zaje*** tyle, że start od 21 bo pracuje do 20 i nic nie dam rady wycudować :)

Opublikowano

Jak ma być całą noc ,to wchodze w temat teehee.gif

Opublikowano

I jak tam panowie ? gramy coś dziś? lex bierz swój monitorek ;]

Opublikowano

No ja nie wiem czy gramy czy nie .teehee.gif

Ja Lcd moje moge wziąść ale nie będe go wiózł komunikacją miejską >lol<yucky.gif

Opublikowano

Gramy info potwierdzaone, a ile ma cali?

Edytowane przez Soul