Opublikowano 28 października 201014 l I powolutku Halo 3 w USA odchodzi w cień, ale nie bez wielkiego boooom na koniec, to będzie ostatni turniej Halo 3 o największą nagrodę i o tytuł najlepszego teamu Halo 3. Zostało tylko 8 drużyn: 1. Final Boss: OGRE 2, iGotUrPistola, FearItSelf, Victory X 2. Instinct: Cloud, Roy, Lunchbox, Elamitewarrior 3. Triggers Down: BestMan, Totz, Hysteria, NEIGHBOR 4. Status Quo: Enable, Ace, Flamesword, Assault 5. Dynasty: APG, Destin, Clutch, Heinz 6. Believe The Hype: DemonD, Maniac, Tizoxic, Snipedown 7. Warriors: BRAKE, NocturnalKernal, Robbie. B, Snake Bite 8. Carbon: Chig, Soldier187, SK, Walshy Turniej jest rozstawiony następująco: 1 v 8 2 v 7 3 v 6 4 v 5 Championship Preview Zapowiada się najtrudniejszy Finał jak dotychczas, ostatni turniej w największą esportową gre w USA, najlepsi z najlepszych będą starać się zdobyć ostateczny tytuł. Patrząc na ostatni turniej największe szanse na wygraną ma Final Boss który od 2 turniejów został tylko raz pokonany przez Dynasty w WBR4 po czym przeszedł przez losers bracket jak burza i wygrał cały event. Tak jak ostatnio kibicuję Final Boss, ale tym razem chciałbym żeby dziadek Walshy zdobył też top 3, Instinct po 6 miejscu w Washingtonie będzie chciał się odbić i pokazać, że to oni zasługują na tytuł ale nie wyglądali zbyt mocno D.C. . Zapowiada się ciekawe, już nie mogę się doczekać mam nadzieję, że tym razem nie będzie na streamie słabych meczy, nic tylko kupować popcorn i 3 dni oglądania! Typujcie swoich zwycięzców i to jak turniej się potoczy wg was! Imo: 1 v 8 = 1 2 v 7 = 2 3 v 6 = 3 4 v 5 = 5 (Dynasty grało jak z nut ostatni turniej, mają duża szanse na top 3) Edytowane 2 listopada 201014 l przez Flaha
Opublikowano 2 listopada 201014 l Autor Wywiad z Final Boss po D.C. . O Dallas: "OGRE 2: It basically has to happen—the win, that is. Threepeat, Last Halo 3 Event ever, $100,000 on the line, and Ola to tie Elamite for Event wins. It's the perfect ending. " Zapowiada się naprawdę gorąco, to już ten weekend!
Opublikowano 7 listopada 201014 l Zachód kontra wschód - skrót. http://tv.majorleaguegaming.com/videos/show/2010-all-star-classic-highlights-dallas-2010/662738950001
Opublikowano 8 listopada 201014 l Noi doczekalismy sie - HALO 3 is OFFICIALLY DEAD. Zwyciezca ostatniego FINAŁOWEGO turnieju w h3 zostalo Final Boss - 6-2 vs Status Quo. Poza tym OGRE2 tworzy historie, bo juz 4 raz wygrywa ostatni turniej w roku i do tego ma najwiecej wygranych eventow. Zycze jemu i jego druzynie dalszych sukcesow juz w nowej grze . Oto cale podium: 1st Final Boss (100 000 $) 2nd Status Quo (60 000$) 3rd Instinct (40 000$) Edytowane 8 listopada 201014 l przez _Bobek_
Opublikowano 8 listopada 201014 l A wydawało mi się że pary półfinałowe to SQ vs FB i Instic vs TD. Nawet oglądałem kilka meczy tej pierwszej pary (TS na Pit i kamperska końcówka ). Dobra, biorę się za oglądanie finału.
Opublikowano 9 listopada 201014 l A wydawało mi się że pary półfinałowe to SQ vs FB i Instic vs TD. Nawet oglądałem kilka meczy tej pierwszej pary (TS na Pit i kamperska końcówka ). Dobra, biorę się za oglądanie finału. No fakt PIT w TS troche ssie, w tym meczu przez 6min chyba nie bylo zadnego killa Neighbor taka chorobe gral ze az szkoda mi go bylo jak TD w dupe dostawali, a jak by nie iGotUrPisto1a to FB by juz w polfinale winners bracket z SQ wtopilo, takich close game'ów dawno nie widzialem