Skocz do zawartości

Gran Turismo 5 wymiana fur

Featured Replies

• Odpowiedzi 119
  • Wyświetleń 17,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Po nowym patchu pojawiła się nowa giełda i tam masz Audi TT DTM za niecały 1 mln. Merc też jest.

IS-F można startować w tych zawodach?? Nie wydaje mi się. To zawody wozów niemieckich.

Opublikowano

Przejade nurburgring i wygram 190 ;) wiec szukam tylko auta do wygrania wyscigu aut klasucznych

Edytowane przez Pejas123

Opublikowano

Po nowym patchu pojawiła się nowa giełda i tam masz Audi TT DTM za niecały 1 mln. Merc też jest.

IS-F można startować w tych zawodach?? Nie wydaje mi się. To zawody wozów niemieckich.

Chyba bym nie mówił jakbym nie wiedział? Można, jest do kupienia w salonie za 750k.

Opublikowano

potrzebuje tą stara toyote 7 :P zeby wygrac ten oldschool na poziomie eksperckim :P pozyczy/zamieni sie ktos? :P za duzo do zaoferowania nie mam. zainterosowani pisac

Opublikowano

Ja też bym się pisał na toyote 7 albo coś w podobnym tonie do wygrania tego holernego wyściga :) no i jakiegoś race cara mój nick, psn: malcu

Opublikowano

Mam do wymiany wyścigowego Gilleta, tego co po ostatniej aktualce jest w salonie samochodów używanych za 2mln.

Wymaksowany - tylko poustawiać i wygrywać.

Chętnie przygarnę premiumowego WRC i coś jeszcze albo Toyotę 7.

Opublikowano

jak ktos chce pozyczyc Toyote 7 to pisac na PSN: Genov

Edytowane przez Geno21

Opublikowano

Jak to jest z tym wysyłaniem fur, lakierów?? Obie osoby muszą być w momencie przesyłania online??

Opublikowano

Jak to jest z tym wysyłaniem fur, lakierów?? Obie osoby muszą być w momencie przesyłania online??

nie
Opublikowano

witam .na wymiane mam formule gt w kolorze czerwonym najchetniej wymienie na formule gt w inny kolorze (prócz niebieskiego i pomaranczowego)

Opublikowano

Tak swoją drogą, to są niemieckie zawody samochodów turystycznych, a nie zawody niemieckich samochodów turystycznych - zasadnicza różnica. Lexusem można wygrać bez żadnych przeróbek.

Opublikowano

Jest ktoś chętny na oddanie kilku puszek silver chrome, za pomarańczowego x2010?

Autko dostępne tylko dziś (czwartek)

Już oddany

Edytowane przez RejdenForce

Opublikowano

Czy ktoś może mi pożyczyć C4 WRC do tych zawodów sezonowych?? Nie chce go kupować, bo i tak nie będę nim jeździł. Mogę dać w zamian Toyote 7.

już nieaktualne.

Edytowane przez Markko

Opublikowano

Witam. Ktoś ma pożyczyć na 1 noc Chaparall 2J ? Za pożyczenie mogę dać jakieś ciekawe auto :)

Opublikowano

Mogę pożyczyć (fully tuned). Napisz do mnie na PSN to wyślę wieczorem.

Opublikowano

Witam,

Proszę mnie poprawić jeśli się mylę. Przecież wystarczy zrobić kopię save-a aktualnego stanu gry, odpalić gt5, podarować komuś auto i wgrać ponownie save-a z pendrive-a. Autko powraca na naszej konsoli, w zamian obdarowany jegomość robi ten sam motyw i wszyscy są szczęśliwi.

Opublikowano

Czy ktoś może mi pożyczyć C4 WRC do tych zawodów sezonowych?? Nie chce go kupować, bo i tak nie będę nim jeździł. Mogę dać w zamian Toyote 7.

Mogę pożyczyć tego C4. Dobrze się składa, sam szukałem 7 na wymianę ;)

Napisz do mnie na PSN`ie, (nick masz w profilu, to podeślę. Najlepiej dzisiaj po 21, bo wcześniej nie dam rady.

Opublikowano

Mogę komuś kupić FGT, w zamian za Nissana R92CP lub Mazdę 787B

Opublikowano

Zamienię Chevrolet 2010 Jimmie Jonhson #48 Impala na Toyota Celica GT-four rally car '95. Rozważę też inne propozycje.