Opublikowano 20 grudnia 201014 l Po nowym patchu pojawiła się nowa giełda i tam masz Audi TT DTM za niecały 1 mln. Merc też jest. IS-F można startować w tych zawodach?? Nie wydaje mi się. To zawody wozów niemieckich.
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Przejade nurburgring i wygram 190 wiec szukam tylko auta do wygrania wyscigu aut klasucznych Edytowane 20 grudnia 201014 l przez Pejas123
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Po nowym patchu pojawiła się nowa giełda i tam masz Audi TT DTM za niecały 1 mln. Merc też jest. IS-F można startować w tych zawodach?? Nie wydaje mi się. To zawody wozów niemieckich. Chyba bym nie mówił jakbym nie wiedział? Można, jest do kupienia w salonie za 750k.
Opublikowano 24 grudnia 201014 l potrzebuje tą stara toyote 7 zeby wygrac ten oldschool na poziomie eksperckim pozyczy/zamieni sie ktos? za duzo do zaoferowania nie mam. zainterosowani pisac
Opublikowano 24 grudnia 201014 l Ja też bym się pisał na toyote 7 albo coś w podobnym tonie do wygrania tego holernego wyściga no i jakiegoś race cara mój nick, psn: malcu
Opublikowano 26 grudnia 201014 l Mam do wymiany wyścigowego Gilleta, tego co po ostatniej aktualce jest w salonie samochodów używanych za 2mln. Wymaksowany - tylko poustawiać i wygrywać. Chętnie przygarnę premiumowego WRC i coś jeszcze albo Toyotę 7.
Opublikowano 26 grudnia 201014 l ktoś może pożyczyć mi auto do wyścigów klasycznych japońców? Jakby co, PW.
Opublikowano 28 grudnia 201014 l jak ktos chce pozyczyc Toyote 7 to pisac na PSN: Genov Edytowane 28 grudnia 201014 l przez Geno21
Opublikowano 28 grudnia 201014 l Jak to jest z tym wysyłaniem fur, lakierów?? Obie osoby muszą być w momencie przesyłania online??
Opublikowano 28 grudnia 201014 l Jak to jest z tym wysyłaniem fur, lakierów?? Obie osoby muszą być w momencie przesyłania online?? nie
Opublikowano 2 stycznia 201114 l witam .na wymiane mam formule gt w kolorze czerwonym najchetniej wymienie na formule gt w inny kolorze (prócz niebieskiego i pomaranczowego)
Opublikowano 2 stycznia 201114 l Po nowym patchu pojawiła się nowa giełda i tam masz Audi TT DTM za niecały 1 mln. Merc też jest. IS-F można startować w tych zawodach?? Nie wydaje mi się. To zawody wozów niemieckich. Tak swoją drogą, to są niemieckie zawody samochodów turystycznych, a nie zawody niemieckich samochodów turystycznych - zasadnicza różnica. Lexusem można wygrać bez żadnych przeróbek.
Opublikowano 6 stycznia 201114 l Jest ktoś chętny na oddanie kilku puszek silver chrome, za pomarańczowego x2010? Autko dostępne tylko dziś (czwartek) Już oddany Edytowane 6 stycznia 201114 l przez RejdenForce
Opublikowano 7 stycznia 201114 l Czy ktoś może mi pożyczyć C4 WRC do tych zawodów sezonowych?? Nie chce go kupować, bo i tak nie będę nim jeździł. Mogę dać w zamian Toyote 7. już nieaktualne. Edytowane 12 stycznia 201114 l przez Markko
Opublikowano 7 stycznia 201114 l Witam. Ktoś ma pożyczyć na 1 noc Chaparall 2J ? Za pożyczenie mogę dać jakieś ciekawe auto
Opublikowano 7 stycznia 201114 l Mogę pożyczyć (fully tuned). Napisz do mnie na PSN to wyślę wieczorem.
Opublikowano 7 stycznia 201114 l Witam, Proszę mnie poprawić jeśli się mylę. Przecież wystarczy zrobić kopię save-a aktualnego stanu gry, odpalić gt5, podarować komuś auto i wgrać ponownie save-a z pendrive-a. Autko powraca na naszej konsoli, w zamian obdarowany jegomość robi ten sam motyw i wszyscy są szczęśliwi.
Opublikowano 7 stycznia 201114 l Czy ktoś może mi pożyczyć C4 WRC do tych zawodów sezonowych?? Nie chce go kupować, bo i tak nie będę nim jeździł. Mogę dać w zamian Toyote 7. Mogę pożyczyć tego C4. Dobrze się składa, sam szukałem 7 na wymianę Napisz do mnie na PSN`ie, (nick masz w profilu, to podeślę. Najlepiej dzisiaj po 21, bo wcześniej nie dam rady.
Opublikowano 10 stycznia 201114 l Szukam Formula Gran Turismo... co mogę zaoferować hmm coś może się znajdzie
Opublikowano 11 stycznia 201114 l Zamienię Chevrolet 2010 Jimmie Jonhson #48 Impala na Toyota Celica GT-four rally car '95. Rozważę też inne propozycje.
Opublikowano 12 stycznia 201114 l _> Markko ja moge sie podmienić na chwile c4 wrc w zamian za toyote 7 moj nick psn: malcu