Dreamcaster 23 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Potrzebuje ściągnąć ten film http://player.iplex.pl/1243/ogladaj_za_darmo.html na dysk twardy komputera. Wyczytałem że filmy na Iplex są zapisane w formacie *.viv które da się odpalić za pomocą RealPlayera. Problem polega na tym że jestem zielony w tych sprawach i nie wiem jak go ściągnąć, zainstalowalem sobie już trzy wtyczki do Firefoxa typu Flash Downloader, ale nie chce się ściągnąć. Haaaalp forumowicze, poczebne na jutrzejsze zajęcia :potter: Quote
Pikol 336 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Niech sie załaduje w internet explorerze, i wejdz do folderu TMP (panel sterowania-opcje internetowe-historia przegladania-ustawienia-wyswietl pliki) jesli nie ma jakichs dziwnych zabezpieczen, to powinno sie to tam znalezc. Quote
Dreamcaster 23 Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Niestety ten sposób nie działa, zapisało mi tylko jakieś zdjęcia i txt . Quote
Pikol 336 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 To raczej oznacza ze filmik jest udostepniany metoda tylko do odczytu, tzn nie zapisuje sie na twoim dysku. Konwencjonalnymi metodami tego nie sciagniesz, sprobuj jakis program do robienia filmikow z puplitu, i nagraj to w ten sposob. Quote
Spyker 59 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 A nie możesz tego filmu ściągnąć po prostu z innej strony? :potter: Quote
Dreamcaster 23 Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 No juz po ptokach, ale dzięki za tutka może kiedyś się przyda. Quote
Recommended Posts