Cris 120 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 To jedna z tych gier gdzie grafika nie ma znaczenia To jedna z tych gier , która z powodzeniem mogłaby zastąpić pasjansa w biurach(i pewnie po części to robi). To jedna z tych gier , która bije na łeb inne produkcje traktujące o tym sporcie. Dsj. Nie wiem czy wiecie , ale kilka dni temu wyszła wersja beta demo części 4 , która jest w 3D do pobrania oficjalnie tutaj http://www.mediamond...dsj4/downloads/ screeny: Quote
Stona 569 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Mechanika jest taka sama jak w klasycznym DSJ? Tzn bez tych pierdół z niemieckich RTL? Quote
Wiolku 1592 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Nie zapomnę jak w podstawówce w starej sali "komputerowej" pierwszy DSJ śmigał na 10 FPS'ach ale każdy i tak młócił zamiast robić zadania z Worda czy HTML'a xd Quote
Cris 120 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Mechanika jest ta sama , tyle , że 'mysz jest nieco czulsza'. Quote
ziombel 4 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Yh nie poszło mi. Wyskakuje błąd "0". Windows XP, 1 gb ram, zintegrowany radeon, laptop... Quote
Stona 569 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Chyba wyszedłem z wprawy, bo ani razu nie udało mi się ustawić go do lotu Nie wiem, czy zbyt czuła mysz jest czy coś Quote
sosnaa 1205 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Na początku w tej becie to raczej nikomu się nie udaje wylądować. Trzeba bardzo delikatnie operować myszką po wyjściu z progu, nie tak jak w poprzedniej części bo się zawiniemy. Przynajmniej dzięki temu, że jest trudniej mamy większą radochę po dalekim skoku. Quote
Cris 120 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Yh nie poszło mi. Wyskakuje błąd "0". Windows XP, 1 gb ram, zintegrowany radeon, laptop... Pokombinuj w ustawieniach . Powinno ruszyć gdy wszystko zrobisz na maxa. U mnie ruszyło choć też były problemy. Quote
ziombel 4 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Już śmiga. Mój rekord 78 metrów na pierwszej skoczni. Ale jest baaardzo ciężko, nie rozumiem póki co o co w tym chodzi. Quote
Cris 120 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Tak jak mówi sosnaa , trzeba bardzo delikatnie. A najlepiej zmniejsz jeszcze sobie czułość myszy , będzie łatwiej. e: mała podpowiedź , chwile po wybiciu nie dawaj od razu myszki na dół tylko odczekaj z pół sekundy. Quote
ziombel 4 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Już nawet wyciągnąłem 140 metrów. Sposób? W setting czułość myszy z "3" na "1" i da się grać. Przedtem nie dało się u mnie. Quote
grzcyb 0 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Powiedz mi gdzie to przestawic , nie widze w dsj4 takiej opcji , w settings tego nie ma Quote
Recommended Posts