Jump to content

Delux Ski Jumping

Cris

Recommended Posts

Posted

To jedna z tych gier gdzie grafika nie ma znaczenia

To jedna z tych gier , która z powodzeniem mogłaby zastąpić pasjansa w biurach(i pewnie po części to robi).

To jedna z tych gier , która bije na łeb inne produkcje traktujące o tym sporcie.

Dsj.

Nie wiem czy wiecie , ale kilka dni temu wyszła wersja beta demo części 4 , która jest w 3D

do pobrania oficjalnie tutaj http://www.mediamond...dsj4/downloads/

screeny:

thumbnail1.jpg

thumbnail2.jpg

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie zapomnę jak w podstawówce w starej sali "komputerowej" pierwszy DSJ śmigał na 10 FPS'ach ale każdy i tak młócił zamiast robić zadania z Worda czy HTML'a xd

Posted

Chyba wyszedłem z wprawy, bo ani razu nie udało mi się ustawić go do lotu :( Nie wiem, czy zbyt czuła mysz jest czy coś :(

Posted

Na początku w tej becie to raczej nikomu się nie udaje wylądować. Trzeba bardzo delikatnie operować myszką po wyjściu z progu, nie tak jak w poprzedniej części bo się zawiniemy. Przynajmniej dzięki temu, że jest trudniej mamy większą radochę po dalekim skoku.

Posted

Yh nie poszło mi.

Wyskakuje błąd "0".

Windows XP, 1 gb ram, zintegrowany radeon, laptop...

Pokombinuj w ustawieniach . Powinno ruszyć gdy wszystko zrobisz na maxa. U mnie ruszyło choć też były problemy.

Posted

Tak jak mówi sosnaa , trzeba bardzo delikatnie. A najlepiej zmniejsz jeszcze sobie czułość myszy , będzie łatwiej.

e: mała podpowiedź , chwile po wybiciu nie dawaj od razu myszki na dół tylko odczekaj z pół sekundy.