Jump to content

Freezing

wojnar

Recommended Posts

Posted

Ogląda ktoś? Dzisiaj zacząłem i tak mnie wciągło aż obejrzałem jak na razie wszystkie dostępne odcinki (7) i z wytęsknieniem czekam na kolejne.

Krew, poderżnięte gardła, odcinane kończyny i to wszystko w wykonaniu lasek.

Razić może jedynie to, że za często pokazują gołe cycki i laski nawet po poderżnięciu gardła czy niezłych obiciach za chwile wracają do zdrowia... No ale w końcu są genetycznie zmodyfikowane.

Tutaj skopiowany opis o czym jest to anime.

"Akcja ma miejsce w lekko futurystycznym świecie, gdzie to Ziemia zostaje najechana i właśnie trwa wojna z kosmitami z innego wymiaru, zwanymi Nova. Historia przedstawia przygody młodego Japończyka Kazuyi Aoi, który zapisuje się na trening w specjalnej szkole dla genetycznie zmodyfikowanych dziewcząt nazywanych Pandora, walczących z kosmitami razem ze swoimi męskimi partnerami – Limiterami, używającymi niesamowitej zdolności „zamrażania”, pozwalającej ograniczyć mobilność przeciwnika. Nasz protagonista nawiązuje tam znajomość z niezwykłą, odrobinkę starszą dziewczyną, Bridgette L. Satellizer, która wydaje się być najpotężniejszą Pandorą w jej klasie, ale nie mającą jeszcze swojego Limiter – pomimo ostrzeżeń, chłopak postanawia załapać się na tą posadę."

Polecam, w każdym odcinku są niezłe walki, cycki i dużo krwi, chociaż tych cycków czasem aż za dużo...

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Obejrzałem pierwszy odcinek. Świetna muza i niezła dawka brutalności, ale poza tym...zresztą, co się będę rozpisywał. Moje wrażenia przedstawię za pomocą jednego obrazka.

lol1.jpg

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 2 years later...