PITER-POL 1 Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Mam już przygotowaną część bibliografii, ale mam pewien problem. Wyciąłem kilkadziesiąt stron z PSX EXTREME. Są to głównie recenzje oraz artykuły. Czy jest możliwość, abym otrzymał od Państwa numery PSX EXTREME do podanych artykułów. Nie mam czasu na szukanie ze stosu magazynów. Wiem, że za dawnych czasów była możliwość wyszukania recenzji, czy tekstu w internecie... Proszę o szybką pomoc, BIBLIOGRAFIĘ MUSZĘ UZUPEŁNIĆ DO JUTRA!!!! Quote Link to comment
Yakubu 3046 Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 (edited) Wejdź na ppe.pl z górnego paska wybierz "Encyklopedia" i wpisuj tam tytuły gier, których recenzji szukasz. Tam są te numery. Edited March 22, 2011 by Yakubu Quote Link to comment
PITER-POL 1 Posted March 22, 2011 Author Share Posted March 22, 2011 Jeszcze brakuje mi numerów do danych artykułów. np. "Gamifikacja: życie, jak gra wideo" Pana Michała Mazura. Czy jest możliwość, abym do rana otrzymał te informacje? Numer PSX EXTRME jest podany, ale rok niestety już nie...spróbuje poszukać... + Dodał MODERATOR Naucz się korzystać z funkcji EDYTUJ Quote Link to comment
Recommended Posts