Jump to content

Portal 2

Guest

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ja na stancji gdzie mam konsole jestem wt-cz i właściwie cały dzień mogę być dostępny. Najlepiej w przyszłym tygodniu, bo później już sesja.

Nie wszyscy, ja jestem chętny. Ale od początku do końca koniecznie, rozbite na dwa wieczory najlepiej. Do niedzieli mam czas, a potem to już serio serio się muszę uczyć. mavek, jak chcesz grać, to dodaj mnie do znajomków na steamie i napisz pmkę.

• 1 month later...
  • 1 month later...

ja tez szukam kogos do coopa, najlepiej osoby ktora go jeszcze nie robila zeby bylo sprawiedliwie z rozwiazywaniem zagadek, a nie ze ktos juz wie wszystko i mnie tylko prowadzi za raczke :P

no i oczywiscie hedseat by sie przydal zeby sie dalo gadac

• 2 weeks later...

Chętnie z kimś zagram Co-Op'a bo ciężko teraz kogoś na random złapać (mam HS'a), PSN - WESKER-DL

Grę będę miał dopiero jutro/pojutrze, a najpierw chcę przejść singleplayer co zajmie mi około 2 dni. Jak mocno Ci się nie spieszy z tym coopem i może być np. w weekend dopiero to chętnie wyślę invite.

Spoko, ja jeszcze nie zaliczałem co-op'a tzn. próbowałem sam z dwoma padami ale niektóre zadania wymagają timmingu i dupa.Singla zmiotłem całego więc pojęcie mam a że Ty jeszcze nie ograłes trybu kooperacji to tylko na plus bo wejdziemy na świeżo ;) No to czekam... ;)

Edited by WESKER-DL

wesker zagraj ze mna poczatek gry (1 kurs), bo potrzbuje "świeżaka" do trofeum :P , a reszte przejdz z q-jotem bo fajniej bedzie wam sie gralo kiedy bedziecie musieli główkować , a nie że jedna osoba mowi co trzeba robic)

chociaz nie wiem czy zaliczy bo trofeum wymaga osoby ktora przeszla coop (ja) i osoby ktora nigdy nie grala coopa, nie wiem czy odpalenie na splicie już zniweczy to trofeum

Edited by Yano
  • 1 month later...

Chętny ktoś na przejście razem nowe plansze w co-op'ie z DLC ? Ale szukam kogoś kto jeszcze, tak jak ja nie widział tego na oczy, nie chce być prowadzony za rączkę ^^. Wysyłać zapro jak coś (id: GazPL), najlepiej na dniach, póki wolne a jak nie, to jakiś weekend bym optował.

Edited by MysteryGaz