Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

hmm... no

Ja gram na steamie. Szukam kogoś do gry, najchętniej na przyszły tydzień, w godzinach nie wieczornych. GrigoriDracsul

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to jak, gramy jakas runde w coop'a? jestem wolny do 4 nad ranem :)

Opublikowano

Ja na stancji gdzie mam konsole jestem wt-cz i właściwie cały dzień mogę być dostępny. Najlepiej w przyszłym tygodniu, bo później już sesja.

Opublikowano

Ja też chętnie przejdę z kimś co-op'a. Właściwie pasuje mi w tym tygodniu o prawie każdej porze. Tylko że nie mam hs, ale to chyba nie taki wielki problem.

Opublikowano

tez w sumie nie mam, no ale to nie problem... bedziemy jak te M&M na migi ;)

dost. od poniedzialku.

Edytowane przez mevek

Opublikowano

ja moge grac :) no i przytulic mi sie trzeba xDDDDD

jest ktos dziś chetny? albo jutro rano?

Opublikowano

Ja mogę teraz (do północy) pograć. Najchętniej dokończyłbym bodajże ostatnią, piątą część CO-OP'a

tam w której zwiedzamy stare AS

. Jest ktoś chętny?

Opublikowano

Nie wszyscy, ja jestem chętny. Ale od początku do końca koniecznie, rozbite na dwa wieczory najlepiej. Do niedzieli mam czas, a potem to już serio serio się muszę uczyć. mavek, jak chcesz grać, to dodaj mnie do znajomków na steamie i napisz pmkę.

Opublikowano

dostepny od 15 do 20. ktos chce grac? dzis i jutro, ktos zainteresowany?

Edytowane przez 4 mE

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, szukam chętnego do co-op'a. Jak ktoś ma ochotę wspólnie grać to niech da cynk przez PSN (login VViking). Pozdro

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja tez szukam kogos do coopa, najlepiej osoby ktora go jeszcze nie robila zeby bylo sprawiedliwie z rozwiazywaniem zagadek, a nie ze ktos juz wie wszystko i mnie tylko prowadzi za raczke :P

no i oczywiscie hedseat by sie przydal zeby sie dalo gadac

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chętnie z kimś zagram Co-Op'a bo ciężko teraz kogoś na random złapać (mam HS'a), PSN - WESKER-DL

Opublikowano

Chętnie z kimś zagram Co-Op'a bo ciężko teraz kogoś na random złapać (mam HS'a), PSN - WESKER-DL

Grę będę miał dopiero jutro/pojutrze, a najpierw chcę przejść singleplayer co zajmie mi około 2 dni. Jak mocno Ci się nie spieszy z tym coopem i może być np. w weekend dopiero to chętnie wyślę invite.

Opublikowano

Spoko, ja jeszcze nie zaliczałem co-op'a tzn. próbowałem sam z dwoma padami ale niektóre zadania wymagają timmingu i dupa.Singla zmiotłem całego więc pojęcie mam a że Ty jeszcze nie ograłes trybu kooperacji to tylko na plus bo wejdziemy na świeżo ;) No to czekam... ;)

Edytowane przez WESKER-DL

Opublikowano

wesker zagraj ze mna poczatek gry (1 kurs), bo potrzbuje "świeżaka" do trofeum :P , a reszte przejdz z q-jotem bo fajniej bedzie wam sie gralo kiedy bedziecie musieli główkować , a nie że jedna osoba mowi co trzeba robic)

chociaz nie wiem czy zaliczy bo trofeum wymaga osoby ktora przeszla coop (ja) i osoby ktora nigdy nie grala coopa, nie wiem czy odpalenie na splicie już zniweczy to trofeum

Edytowane przez Yano

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chętny ktoś na przejście razem nowe plansze w co-op'ie z DLC ? Ale szukam kogoś kto jeszcze, tak jak ja nie widział tego na oczy, nie chce być prowadzony za rączkę ^^. Wysyłać zapro jak coś (id: GazPL), najlepiej na dniach, póki wolne a jak nie, to jakiś weekend bym optował.

Edytowane przez MysteryGaz