Posted April 22, 201114 yr Witam Tydzień temu Dialog założył mi światłowód, dziś przyszedł gość "do skrzynki" na korytarzu i od tego czasu utorrent nic już nie ściąga. Wiem, że mi zablokowali port czy coś tam, ale da się to jakoś obejść?
April 23, 201114 yr Author No to chyba zmienili politykę. Najlepsze jest to, że mam w domu drugi komputer, który podłączyłem do sieci i z niego mogę korzystać z torrentów. Ciekawe.
April 23, 201114 yr Pro tip szerloku, coś masz s(pipi)one na kompie Ofkoz Krzysiu, możesz zachowywać się jak typowy user i nawet jeśli na 99 komputerach które podłączysz będzie działało, to Ty i tak uparcie będziesz twierdził że pan w skrzynce Ci zablokował torrenty. W skrzynce. W której nie ma pewnie nawet terminala. Zablokował. Ehe. Rzucił pewnie jakiś czar. Albo zawiązał pętelkę na światłowodzie. Tak, to na bank to. Ten alkohol Cię zniszczył
April 23, 201114 yr Author Nie wiem, nie znam się to dlatego pytam nie? A Ty taki złośliwy Pojęcia nie mam co mogło mi się ewentualnie s(pipi)ić w kompie, bo nic nie grzebałem a tylko ja z niego korzystam.
April 23, 201114 yr no już już ;* Zassaj utorrenta i wykonaj test portu. Jest w opcjach. Jak nie przejdzie, to zmień port. Wsio.