Opublikowano 24 maja 201113 l 27 maja wychodzi najnowszy, pierwszy solowy album jedenej z legend polskiego podziemia. W.E.N.A., wydaje legala nakładem aptaun label. 1. Nigdy - muzyka: Quiz, woski: Ike 2. Dobra Marka ? muzyka: Stona 3. Patrz Im Na Ręce ? muzyka: Maui Wowie, woski: Tort, [VNM, Pyskaty] 4. Żołnierze Fortuny ? muzyka: Szczur, woski: Medyk 5. Bez Uczuć ? muzyka: Stona, [Paweł Ejzenberg, Małolat] 6. Dalekie Zbliżenia - muzyka: Stona, [Magdalena Dzięgiel] 7. Jestem Sam ? muzyka: Ment, woski: DBT [Proximite, Ras] 8. Podstawowe Instrukcje ? muzyka: Qciek, woski: Tort, gitara basowa: Jacek Perkowski 9. Do Dnia, w Którym ? muzyka: Qciek, woski: Ike, [Włodi] 10. Wiadomość ? muzyka: Stona, [Magdalena Dzięgiel] 11. Od Do ? muzyka: Qciek, woski: Kebs, [Hades, Diox] 12. Dookoła ? muzyka: JAC, woski: Who?list, saksofon altowy: Misza Mazurek 13. Mijamy się ? muzyka: Stona, woski: Kebs, [Hades] 14. To Jest Dla ? muzyka: Stona, [kay] http://www.youtube.com/watch?v=suAfLddtHm0 Preordery już pewnie dotary do wszytkich, jak wrażenia . ? Lista gości wygląda inponująco, lecz W.E.N.A zalicza ogromny progres i nie daje sie zepchać na drugi plan w żadnym kawałku . PS. Płyta wydana jest w świety i dość nietypowy sposób : Edytowane 24 maja 201113 l przez xBOYkk
Opublikowano 24 maja 201113 l Jak na razie Dalekie Zbliżenia to mój ulubiony numer. Bardzo osobisty. Jednak cała płyta trzyma wysoki poziom i po pierwszym przesłuchaniu stawiam ją nad Wyższym Dobrem.
Opublikowano 24 maja 201113 l Jestem Sam to póki co numer roku. Bardzo dobre są też Podstawowe Instrukcje, Nigdy, Dobra Marka i Bez Uczuć. Czołówka tego roku na pewno, ale najlepsza raczej nie. Rasmentalism zniszczy rap w tym roku.
Opublikowano 24 maja 201113 l Widzę, że mamy zupełnie inny gust, bo dla mnie Dobra Marka i Podstawowe Instrukcje to kawałki odpowiednio bez sensu i oklepane
Opublikowano 25 maja 201113 l Po pierwszym przesłuchaniu wydawało mi się, że średni materiał, ale teraz uważam, że za(pipi)ista płytka! Wudoe na propsie. Najlepsze tracki: Nigdy, Jestem Sam i Bez Uczuć. Edytowane 25 maja 201113 l przez wolek92
Opublikowano 25 maja 201113 l Autor Mi najbardziej sie podobają tracki kolejno : Jestem sam, Podstawowe instrukcje i do dnia w którym. Świetne zwrotki, szczególnie Ras'a . Świetny album, choć wydanie, mimo iż pomysłowe, to - przynajmnej u mnie strasznie niechlujne i całe sie rozkleja, a szkoda, bo pomysł zacny .
Opublikowano 25 maja 201113 l Nie spodobala mi sie w ogole ta plyta, poza paroma fragmentami. Jedyny dobry numer: 11. Od Do ? muzyka: Qciek, woski: Kebs, [Hades, Diox] Nie twierdze ze jest slaba, ale nie jaram sie rapami weny, nie potrafi mnie do glosnika przyciagnac.