Manifestus 2 Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Witam, razem z zamówieniem ze sklepu Merlin.pl dostałe kod na bete multiplayer w GoW3. Jakież moje zdziwienie, że kod nie działa, a może inaczej, działa, ale nie na polskim koncie. Wyskakuje komunikat "Element nie obsługiwany w Twojej lokalizacji". Tylko ja tak mam? 2 Link to comment
KIELiCH 81 Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 O korvaaa ! To żart ? A ja chciałem dzisiaj pobrać i grać 24h :confused: No nic pójdę się napić :potter: a tak serio - poczytaj może temat o GOW i zobacz od kiedy do kiedy była beta, skąd się ją pobierało żeby nie było tego komunikatu (choć to już nieistotne) a nie zakładasz bzdurne tematy...geeezzz... Link to comment
Manifestus 2 Posted June 3, 2011 Author Share Posted June 3, 2011 Dostałem kod dzisiaj. Nowe zamówienie. Nie miałem pojęcia, że kod już jest nieważny. A 64 strony ogólnie o GoW3 do przeszukania to trochę za dużo. Zamknijcie ten temat. Link to comment
KIELiCH 81 Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Dostałem kod dzisiaj. Nowe zamówienie. Nie miałem pojęcia, że kod już jest nieważny. A 64 strony ogólnie o GoW3 do przeszukania to trochę za dużo. Zamknijcie ten temat. Wystarczyło zapytać w odpowiednim temacie (GOW3) a nie zakładać nowy... whateva Link to comment
Recommended Posts