Fenikz 89 Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Głosujcie czy chcecie dział multiplatformowy żeby tematy z X360 i PS3 się nie powtarzały. Jeśli był już taki temat/prośba to sorry. w sumie to dziwne trochę, że na forum są 3 tematy o E3, albo po dwa prawie o każdej grze... po cholerę się pytam?... Quote Link to comment
philipo 127 Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Jestem zdecydowanie za. Quote Link to comment
Guest Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Rowniez jestem za, tak jak za tym, zeby tematy o grach wyscigowych i innych ladowaly w dzialach platformowych/multiplatformowych, nie w kacikach. Te zostawmy specjalistycznym dyskusjom. Quote Link to comment
Zwyrodnialec 1707 Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Zdecydowanie tak, w sumie to dziwię się, że już dawno czegoś takiego nie wprowadzono. Działy PS3 i Xboxa 360 powinny pozostać tylko dla gier exclusive. Quote Link to comment
Słupek 2097 Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Zdecydowanie NIE. Wojny i burdelisko to by było. Tak jak jest, jest dobrze. Quote Link to comment
Zwyrodnialec 1707 Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 jest jeden argument który zawsze przeważał w tej dyskusji. "fajna gra, ale dropy animacji są" "w jakiej wersji" "ps3" "WERSJA NA 360 JEST BARDZIEJ DOPRACOWANA!!!111one! FALAME ON!" dzięki za uwagę Takie coś już jest obecne np w dziale PS3, że jedna wersja jest ładniejsza od drugiej. Nic by to nie zmieniło. Quote Link to comment
Fenikz 89 Posted June 4, 2011 Author Share Posted June 4, 2011 na forum neoplus mają taki dział i nie widzę żeby były jakieś wojenki, więc nie przesadzaj Quote Link to comment
TheAceOfSpades 482 Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Ale co to za argument, że "jedyne miejsce spotkań fanbojów jest w console wars i tam tylko powinno pozostań"? Przecież to oczywiste, że każdy ma dostęp i do tego i do tego, jak będzie chciał toczyć flejmy to niby rozdział na działy dwóch konsol ma go powstrzymać? Jestem zdecydowanie za, wolę szansę na przeczytanie ciekawych opinii niż takie dziwne ograniczenia, które na dobrą sprawę nie mają żadnego sensu istnienia. 1 Quote Link to comment
Stona 569 Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 na forum neoplus mają taki dział i nie widzę żeby były jakieś wojenki, więc nie przesadzaj :potter: Opcja multiplatform nie przejdzie. Choć oczywiście Wasz głos w tej sprawie jest bardzo istotny i z pewnością będziemy go brali pod uwagę. 2 Quote Link to comment
Guest Ofsajd Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 też jestem za, nie chce mi się przeglądać dwóch tematów o jednej grze Myślę że nie było tak dużo flejmu [najwyżej Stonek by się nie nudził ], raczej więcej opinii i porównanie obu wersji w jednym miejscu. Quote Link to comment
Zurenai 2 Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Rowniez jestem za, tak jak za tym, zeby tematy o grach wyscigowych i innych ladowaly w dzialach platformowych/multiplatformowych, nie w kacikach. Te zostawmy specjalistycznym dyskusjom. Odkopuję temat, aby podbić. Teraz panuje tu syf i nie wiem, czy tematu o danej grze mam szukać w poświęconym konsoli dziale czy w kąciku. Quote Link to comment
des3 1 Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Zdecydowanie NIE. Mimo wszystko różnice występują nawet teoretycznie w tych samych grach. Quote Link to comment
Recommended Posts