Jump to content

Far Cry 3

Stona

Recommended Posts

No to mamy powrót do dżungli. Mam nadzieję, że będzie to udany powrót, bo FarCry 2 raczej nikogo na kolana nie powalił.

Główny[?] psychol, zaraz po tym jak usłyszałem o czym mówi, zyskał moją sympatię [bo z wyglądu, to taki ubogi B.A. Baracus] , akcja w kij oskryptowana, ale zobaczymy, jeśli da nam taką swobodę jak FC1 to będzie pięknie.

PS. Filmik niestety z kĄsoli ;/

• Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ooo... nowy Crysis pierwszy

Dobra, rozwinę nieco wypowiedź: jeżeli to nie będzie "deża-ku*wa-wi" z wspomnianej wyżej przeze mnie gry, to ja będę przyszłym papieżem. Znowu dżungla, podchody i po chwili maniana... gdzieś to już widziałem <_<

Edited by famas_kg

Niby tak, ale bierzmy pod uwagę, że FC3 podjęło się samo Ubisoft, którzy nawet mając elegancki silnik- mogą spierniczyć całe przedsięwzięcie. Co do tego Badass'a... zapada mi w pamięć, ale bardziej ze śmiechu niż z powagi <_< Dodatkowo najwidocznie Crytek wykupił na własność opcję "lecę ze spadochronem", bo jak widać tutaj też chcieli wrzucić coś podobnego, a jednak postawili na kamień i linę u nóg... Swoją drogą, ile jeszcze będzie takich opcji? Wszak w Bioshock'u też "budziliśmy się" w wodzie.

• 1 month later...

W sumie filmik fajny ( tylko tragiczny framerate Oo ).

Chętnie ujrzałbym swoisty remake dwójki z tym czego brakowało.

Różne ścieżki do skończenia zadań , mordowani cywile, przyłaczenie sie do róznych frakcji, jakieś nowe giwery, więcej skradania sie i zadań polegajacych na czymś wiecej niż przyjedź i rozpieprz wszystko. Jakieś cieższe tematy też by sie przydały - wcielanie dzieciaków do wojska ( taki afrykański trademark ), narkotyki, czystki etniczne, ludzie mordowani maczetami itp. Do tego jakieś elementy rpg typu wymiana sprzętu, broni i fur i mamy hicior.

• 6 months later...

Podbiję:

Niech oni tego nie s(pipi)ą

Bo obawy mam od bardzo długiego czasu, że właśnie mogą to spie*dolić. Poczekamy, zobaczymy.

Oczywiście dupa musi przezyc, zeby bylo kogo ratować ~_^

A na samym końcu dowiemy się, że jest w innym zamku, hłehłe.

Edited by famas_kg

Zapomniałeś dodać aby był on skrępowany i nie mógł się ruszać, a jednocześnie aby był na wpół przytomny aby zobaczyć co się dzieje. Ale tak jak napisałeś, to jubi i pewnie nie będzie aż takiego czegoś. Poza tym nie pamiętam tytułu, który by własnie miał podobną fabułę.