Opublikowano 9 czerwca 201113 l Płytka już na półce, a wersja sieciowa sie słucha. Płyta roku, wiadomo.
Opublikowano 9 czerwca 201113 l Autor Jaranko! Ostatnio dwie za(pipi)iste płytki wyszły - Wudoe i Rasmentalism. Teraz tylko przydałaby się kontynuacja Dużych Rzeczy albo coś od Peerzeta .
Opublikowano 9 czerwca 201113 l 2razyPe pod koniec roku być może się pojawi. Tak mi Przemek napisał. Wdech, Wydech, Intro - lepszego intra na polskiej rap płycie nie słyszałem, ktoś zaprzeczy?
Opublikowano 9 czerwca 201113 l Ja pewnie zaprzeczę, ale póki co oglądam mecz i nie chce mi się myśleć nad konkurencją. Czołówką roku album ten jest.
Opublikowano 10 czerwca 201113 l Ktos jeszcze kliknal na ten temat z ciekawosci dlaczego Rammstein trafil do kacika o hiphopie? -_-
Opublikowano 11 czerwca 201113 l Chłopaki, jak się nazywa ta płyta gdzie jest To się nie nudzi z Tetrisem? A Hotel zacznę dopiero jutro odsłuchiwać, ale spodziewam się gówna na najwyższym poziomie
Opublikowano 12 czerwca 201113 l Kawałek z TeT'em jest na "Rasmentalism EP" - winyl wydany w Junoumi.
Opublikowano 13 czerwca 201113 l Jednak nie ma takiego roz(pipi)ienia jakiego się spodziewałem, co nie zmienia faktu że płyta jest dobra albo nawet bardzo dobra.