Skocz do zawartości

Rasmentalism - Hotel ***

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ktos jeszcze kliknal na ten temat z ciekawosci dlaczego Rammstein trafil do kacika o hiphopie? -_-

• 2razyPe pod koniec roku być może się pojawi. Tak mi Przemek napisał.   Wdech, Wydech, Intro - lepszego intra na polskiej rap płycie nie słyszałem, ktoś zaprzeczy?

Opublikowano
  • Autor

Jaranko! Ostatnio dwie za(pipi)iste płytki wyszły - Wudoe i Rasmentalism. Teraz tylko przydałaby się kontynuacja Dużych Rzeczy albo coś od Peerzeta :).

Opublikowano

2razyPe pod koniec roku być może się pojawi. Tak mi Przemek napisał.

Wdech, Wydech, Intro - lepszego intra na polskiej rap płycie nie słyszałem, ktoś zaprzeczy?

Opublikowano

Ja pewnie zaprzeczę, ale póki co oglądam mecz i nie chce mi się myśleć nad konkurencją.

Czołówką roku album ten jest.

Opublikowano

Ktos jeszcze kliknal na ten temat z ciekawosci dlaczego Rammstein trafil do kacika o hiphopie? -_-

Opublikowano

Jak ktoś czytać nie umie, to kliknął.

Opublikowano

Chłopaki, jak się nazywa ta płyta gdzie jest To się nie nudzi z Tetrisem?

A Hotel zacznę dopiero jutro odsłuchiwać, ale spodziewam się gówna na najwyższym poziomie ;)

Opublikowano

Kawałek z TeT'em jest na "Rasmentalism EP" - winyl wydany w Junoumi.

Opublikowano

Jednak nie ma takiego roz(pipi)ienia jakiego się spodziewałem, co nie zmienia faktu że płyta jest dobra albo nawet bardzo dobra.