Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KONTO XBOX LIVE

Featured Replies

Opublikowano

Witam mam problem z kontem xbox live .Posiadam konto z grami Resident Evil 5 ,MK ,masa dodatkow .Z tego ze moglem grac w te gry na moim profilu z zalogowanym 2 padem wywalilem wszystkie gry ,profil.Od zyskalem profil gracza na Xbox.com przypisalem gry do mojej konsoli teraz gry moge grac na jednym padzie na moim profilu .Ale mam problem z gra S.Fighter IV pobiera mi ja 99 procent i pokazuje ze jest jakis problem ?.Wczesniej gra byla pobierana bez problemu .O co chodzi?.Regionu w konsoli nie zmienialem a na gre nie ma blokady.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 731
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ty tak na poważnie ? 48h trial nie zmienia statusu konta (nadal masz silver/free), mozesz za to pograć online.

Opublikowano

Fajnie by było, gdybyś zedytował ten tekst przed umieszczeniem go a forum tak, by było wiadomo, o co chodzi.

Rozumiem, że skasowałeś swój profil - dlaczego?

Jaki błąd ci wywala?

"Ale mam problem z gra S.Fighter IV pobiera mi ja 99 procent i pokazuje ze jest jakis problem ?" - to pytanie?

Opublikowano
  • Autor

Tzn gry te byly pobrane na innym profilu , ten profilm mam caly czas na tej samej konsoli .Region jest caly czas ten sam co byl .Ale aby grac w te gry na moim profilu glownym bez logowania 2 padow przypisalem licencje do mojej konsoli i teraz wszystkie gry chodza normalnie na moim profilu a ten stret 4 pobiera tylko do 99 procent i ... ???

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

a ja mam taki problem,skonczylo mi sie konto gold. wpisalem kod z 2-dniowego triala ktorego dostalem z jakas gra. wpisalem kod na stronie xbox.com na komputerze i wszystko bylo ok. kiedy wlaczylem konsole nadal mam dostep free. 2 day gold trial widoczny jest w zarzadzanie kontem-twoje czlonkowstwa ale nie mozna go nacisnac ani na niego zmienic.oco chodzi?

Opublikowano

a ja mam taki problem,skonczylo mi sie konto gold. wpisalem kod z 2-dniowego triala ktorego dostalem z jakas gra. wpisalem kod na stronie xbox.com na komputerze i wszystko bylo ok. kiedy wlaczylem konsole nadal mam dostep free. 2 day gold trial widoczny jest w zarzadzanie kontem-twoje czlonkowstwa ale nie mozna go nacisnac ani na niego zmienic.oco chodzi?

Ty tak na poważnie ? 48h trial nie zmienia statusu konta (nadal masz silver/free), mozesz za to pograć online.

Opublikowano

Ty tak na poważnie ? 48h trial nie zmienia statusu konta (nadal masz silver/free), mozesz za to pograć online.

No sorry nie wiedziałem, że nie zmienia statusu konta a i tak wczoraj nia mialem okazji grac online, dzieki za odpowiedz