froncz piotrewski 1732 Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Mam tuner Media Tech MT 4153 HD. Chcę go podłączyć do kompa z Windows 7 64 bit. Paczka sterów na stronie producenta jest oczywiście tylko do systemów 32 bit i nie działa. Help. Quote Link to comment
koniol21 9 Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Wygląda na jakaś chińska produkcje, tylko brandowaną przez MT. Poszukaj po necie kto to produkuje, może sterowniki się znajda. Quote Link to comment
Stona 569 Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Z tunerami to jest tak, że na ogół w środku siedzi czip jakiś konkretny. Wpisujesz nazwę tego czipa w google i masz stery. Ofkoz musisz sprawdzić co masz za ustrojstwo. Filips czy jakiś inny wynalazek. 1 Quote Link to comment
froncz piotrewski 1732 Posted July 4, 2011 Author Share Posted July 4, 2011 ok, spróbuję, dzięki! A jakiś program, żeby to obsługiwać? Niby ze sterownikami do tego tunera jest jakiś program do obsługi tego ustrojstwa. Nazywa się presto ale podczas instalki prosi mnie o klucz, którego nie mam. Quote Link to comment
Stona 569 Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Dscaler - jeśli chcesz darmowy. Quote Link to comment
Recommended Posts