Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

I am Alive

Featured Replies

Opublikowano

Bierz, nie zastawiaj się bardzo , oryginalny tytuł, mało strzleania, dużo kombinowani itp itd.

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 38
  • Wyświetleń 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

giera 1 klasa.

imo to taki silent bez pielegniarek, gdzie grafa odchodzi na 2 plan. a w gre wchodza aspekty przetrwania, ktore jak na razie rzadza - rewelka, zaluje, ze tak pozno zdecydowalem sie na tak dobry tytul :(

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

Świetny tytuł, mocno niedoceniony a gameplayem zjadający wiele głośniejszych tytułów. Oczywiście docenią to niecasuale.

Opublikowano

Ja zagrałem wczoraj dopiero jakieś 2h ale liczylem na troche wieksze rozbudowanie, w sensie np. szukanie czegoś użytecznego we wrakach, szafach itp. Tymczasem mamy tu świecące itemy stojące na podłodze. Może oczekiwalem zbyt dużego zaawansowania jak na gre z pss. Klimat jest, to na pewno, trche wieksza swoboda eksploracji byłaby miła ale tak ciasno znowu nie jest. Ogólnie na plus, dziś ciąg dalszy pyłu w zębach.

Opublikowano

Wg. mnie nic jej nie brakuje.

Tu nie ma miejsca na slabosci! Albo zachowujesz zimna krew i zdrowy rozsadek, what keeps you Alive, albo przyplacasz swoim zyciem za akt slabosci przy pierwszym spotkaniu wroga.

Survival pelna geba - o to wlasnie mi chodzilo.

Juz sie widze w kolejnym przejscu z tym ze na slabszym poziomie, a co.

No wlasnie.. jest dostrzegalna roznica miedzy poziomami trudnosci ?

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

Polecam wszystkim sekcje na wieżowcach - dla mnie jedna z najlepszych części tej świetnej gry

Opublikowano

jestem świeżo po wejściu na pokład :) gdzie spotkała mnie mila niespodzianka z nowa bronią.

naprawdę niedoceniona produkcja... a akcje, które tu sa naprawdę miażdżą i nadają fantastyczny klimat.

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

Macie moze porblem z odpaleniem gry? za 1szym razem nie bylo, teraz przy kolejnych mam tak ze musze 3 razy zrobic awaryjny restart konsoli bo gra wisi przed wczytaniem sie main menu : / potem odpala i chodzi ok.

Opublikowano

Może standardowo usunięcie danych gry, ew samej gry i ponowne wgranie by pomogło? pamiętam, że miałem kilka freezów podczas grania, czy nawet podczas samego wczytywania gry.

Opublikowano

No ja też miałem czasami problemy z zawiechami przy uruchamianiu. Ale po restarcie zawsze odpalała. Wyczaiłem też, że jak jestem wylogowany z PSN to nie było tych zawiech.

No co do gry to tak jak pisałem wcześniej, gra rerelacyjna i jedna z perełek tej generacji, a jeżeli chodzi o gierki cyfrowe do dla mnie pozycja nr 1.

Opublikowano

Narobiliście mi smaka. Tylko czemu cena taka wysoka i do wakacyjnej promocji nie weszła :(

Opublikowano

Cena wysoka? Ze składki wychodzi po 14,50.

Ad. zawieszek, spróbuje z wylogowaniem z PSN na czas uruchamiania, bo nie próbowałem a ściągam demo wiec może w tym problem. (ed: zatrzymanie pobierania pomogło)

ed:

skończyłem, niespełna 5,5h. Na survivalu, score 90%. Spoko końcówka, myslalem ze bedzie inna. Poproszę 2gą część :) (nieco rozbudowaną: przeszukiwanie, bronie, majstrowanie), z pewnością bym zakupił.

Edytowane przez humanno

Opublikowano

@aux

byla w promocji za 29zl, a teraz wrocilo do wczesniejszej czyli 54zl

Opublikowano

u mnie żadnych zawieszek nie stwierdzono, co najwyżej około minutowe wgrywanie sie przy uruchamianiu i zamykaniu gry " czarny obraz " - po za tym ok :)

p.s

gra skończona z licznikiem 7.50 h i 95% :wub:

nie stwierdzono spożytego mięsa ludzkiego :hi:

zaczynam kolejna przygodę z jeszcze większym lizaniem Gruzu, a co..