Opublikowano 22 sierpnia 201113 l Witam, jest ktoś w stanie powiedzieć mi co to za marka/model roweru? Wiem, że kiepskie zdjęcia, ale tylko takie mam.
Opublikowano 23 sierpnia 201113 l Witam, jest ktoś w stanie powiedzieć mi co to za marka/model roweru? Wiem, że kiepskie zdjęcia, ale tylko takie mam. Firma ramy to Wheeler, modelu nie znam. Edytowane 23 sierpnia 201113 l przez Pajda
Opublikowano 23 sierpnia 201113 l Zayebales go z piwnicy i nie wiesz pod jaka nazwa na allegro go wystawic?
Opublikowano 23 sierpnia 201113 l Jak nie ma tabliczki znamionowej to znaczy że masz chinola z marketu.
Opublikowano 23 sierpnia 201113 l Autor Nom, wygrzebałem go z piwnicy (nie swojej na dodatek), ale mi się tak za(pipi)iście na nim jeździ, że mam w planach wymienić hamulce, opony i przerzutki, a o model i markę pytam z ciekawości.
Opublikowano 23 sierpnia 201113 l Ja pindole... człowieku! Oddaj mi 2 minuty mojego życia! Mam ołówek, za(pipi)iście mi się nim pisze ale nie wiem jakiej jest firmy... Może zrobię mu fotki, prześle na kompa, napiszę nowy temat o nim (taki jest fajny a co!). Będę fajny bo sam zacznę dyskusję... ... idę obierać ziemniaki. Temat do kosza. Edytowane 23 sierpnia 201113 l przez Łebi
Opublikowano 23 sierpnia 201113 l Miałem kiedyś górala z taką samą ramą, to był model Kross Scorpion.
Opublikowano 23 sierpnia 201113 l Mój ojciec jeździł kiedyś na rowerze z taką samą ramą. Nazywał się jakoś Terminator, Predator.. jakoś tak. Aha, był kradziony.
Opublikowano 23 sierpnia 201113 l myśle, że ten kącik trzyma jako taki poziom, wiec temat o marce roweru sprzed 20 lat, który na oko jest wart max 50 zł można uznać za zakończony.