Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wybor szkoly

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka szkola?

• technikum
      8
    • liceum
      7

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Odpada, gdybym mogl juz robic prawo jazdy to ok, ale zdecydowanie zbyt duzo czasu i pieniedzy marnowalbym na sam dojazd. Pojde do LO - mam trzy bardzo blisko domu, ktore trzymaja poziom, wiec jest ok. :)

Do mojej szkoły dużo ludzi dojeżdża pociągami nawet po 60/70km więc to raczej nie jest problem, ale jak komu pasuje.

Wybrałem liceum, ale dla mnie to było oczywiste, z dwóch powodów: jestem "humanistą" no i marny poziom techników jednak.

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Idź tam gdzie fajniejsze laski idą.

• hah, liceum zwykle wyższy poziom niż technikum? no chyba nie.. technikum ma wyższy poziom w niektórych przedmiotach, a gdzie dopiero zawodowe. Co do dziewczyn to racja, w samochodówce może więcej, ale

• Bez dwóch zdań technikum. Nawet po nim już nie potrzebne Ci są studia, bo już masz prace, ale mimo wszystko jeśli będziesz chciał zrobić jeszcze dodatkowo studia, to już w ogóle klękajta narody. LO od

Opublikowano

Mógłbyś też mieszkać w bursie lub na stancji. Ale ponoć przyjmują wg. odległości od szkoły i mógłbyś się nie dostać, bo masz 40 minut pociągiem.

Opublikowano
  • Autor

Nie bede chodzil do szkoly do Kielc/Radomia, bo po co? W promieniu 10km mam 3 bardzo dobre licea, wiec jest ok. :)

Opublikowano

jak sie nie bedziesz uczyl to nawet najlepsze liceum nie pomoze :sorcerer: Za to godzina dziennie przy ksiazkach i nawet po najgorszym dasz rade na studiach.

Opublikowano

Jak są dobre dupeczki w tym liceum, to uderzaj śmiało.

Opublikowano

Ważne, żeby iść do klasy mat-fiz lub podobnej. Bez niej będzie ciężko dostać się na studia inżynierskie.

Wiem, bo kolega nie dostał się do mat-fizu do jednego z najlepszych liceów w Polsce i poszedł do mat-językowej, gdzie fizyka jest w zakresie podstawowym. I już wie, że bez dodatkowych korepetycji nie ma szans na kierunki techniczne,

Opublikowano
  • Autor

No tak 'najlepiej isc do klasy o profilu mat-fiz'. Taki tez mialem pomysl, ale dowiedzialem sie niedawno, ze od wrzesnia 2012 roku profile znikna/najwyzej pojawia sie dopiero w drugiej klasie. I podobno w pierwszej klasie lo, technika i zawodowki beda mialy ten sam program. Info z urzedu pracy, w ktorym ostatnio mialem warsztaty.