December 10, 201114 yr Mam mały problem z online, mianowicie nie wiem w jaki sposób mogę dołączyć do gry online, wiem że wchodzę w komórce w menu multiplayer i wybieram typ gry, tak robię ale wtedy tworzy się nowa gra online, zaś mi chodzi o dołączenie a nie tworzenie nowej gry.Więc w czym jest problem? Nikt nie gra w to już ? w co nie wierzę,
December 10, 201114 yr Człowieku, jest CAŁE PODFORUM o GTA. http://www.psxextreme.info/forum/50-grand-theft-auto/
December 10, 201114 yr oj ja dawnoo odpaliłem GTA IV w multi i było mało , bardzo mało osób. Nieciekawe multi + stara gra = nie ma ludzi do gry
December 10, 201114 yr Co ty (pipi) Orson... gra jest świetna, dużo ludzi dalej pyka na multi i praktycznie zawsze znajduje mi całkiem sporo osób (5-10) głównie na free play'ach. Szczególnie na BOGT gra dużo ludzi online m.in. ze względu na nowe Helikopterki.
December 10, 201114 yr dla mnie multi w GTA 4 to kilo mułu ale każdy ma swój gust. Odpaliłem dawno temu, chciałem trofika za wygrany wyścig i bardzo mało osób było no ale ktoś sie w końcu trafił. Ech nie mogę, jak ty mogłeś grać w te multi Edited December 10, 201114 yr by Orson
December 10, 201114 yr Grałem, gram co jakiś czas i dalej będę grał. Ta gra się po prostu nie nudzi, przynajmniej mi.